علم بدون تزکیه زمینه‌ساز سقوط انسان به تباهی اخلاقی است
کد خبر: 3946569
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی:

علم بدون تزکیه زمینه‌ساز سقوط انسان به تباهی اخلاقی است

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی گفت: هر چند توجه به بُعد آموزش مهم است، اما کافی نسیت و تزکیه و تربیت، بر آن ارجحیت دارد؛ چراکه علم بدون تزکیه، زمینه‌ساز سقوط انسان به دره‌های تباهی اخلاقی و چاه‌های طویل جنگ و خون‌ریزی می‌شود و مردم بسیاری را آواره می‌کند.

ارسالی شنبه لطفا /// علم بدون تزکیه زمینه‌ساز سقوط انسان به دره‌های تباهی اخلاقی استبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی، 20 دی‌ماه در دیدار با رئیس و اعضای کمیته لوازم التحریر ستاد رزمایش کمک‌های مؤمنانه استان، اظهار کرد: این‌طور نیست که با مجازی شدن آموزش‌ها کار معلمان ما سبک‌تر شده باشد؛ بلکه یک معلم شاید دو تا سه برابر وقت آموزش معمول در مدرسه، زمان صرف می‌کند.

وی از معلم به عنوان پشتوانه محکم تأمین امنیت جسم، روان و فکر دانش‌آموزان یاد کرد و ادامه داد: نگاه معلم به موضوع تعلیم و تربیت نسل آینده‌ساز، نگاهی الهی و همت او فقط برای رضای معبود است.

خطیب جمعه بیرجند با بیان اینکه معلم در مسیر مقدس  هدایت دانش‌آموز به سوی حیات طیبه و آموزش مکارم اخلاق، از تمام هستی و رفاه خود می‌گذرد، بیان کرد: اندیشه و فکر، ماهیت انسان را تشکیل می‌دهد و با اندیشه می‌توان مقدمات لازم برای سلوک الی الله را فراهم کرد و بر اساس فرهنگ الهی به پرورش انسان همت گماشت.

نماینده ولی فقیه درخراسان‌جنوبی بیان کرد: پرورش تفکر مدینه فاضله در ذهن شرط لازم، اما کافی نیست و نباید به آن مغرور شد؛ بلکه برای رسیدن به این مدینه باید تلاش، جهد و کوشش کرد.

عبادی با اشاره به سالروز شهادت میرزا تقی‌خان امیرکبیر از دوران این مجاهد مبارز، در برابر دول اجنبی، به عنوان مقطعی خاص یاد کرد و افزود: قبله‌گاه برخی غرب است و همیشه به دنبال وابسته کردن ما به غرب هستند.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی، توجه به مقوله آموزش را مهم دانست و از آن به عنوان شرط لازم برای رشد علمی دانش‌آموزان یاد کرد و ادامه داد: هر چند توجه به بُعد آموزش مهم است، اما کافی نسیت و تزکیه و تربیت، بر آن ارجحیت دارد؛ چراکه علم بدون تزکیه، زمینه‌ساز سقوط انسان، به دره‌های تباهی اخلاقی و چاه‌های طویل جنگ و خون‌ریزی می‌شود و مردم بسیاری را آواره می‌کند.

عبادی یادآور شد: کسی که سنت حسنه‌ای را پایه‌گذاری می‌کند تا قیامت در ثواب آن شریک است و بر عکس هرکس سنت سیئه و بدی را پایه‌گذاری کند تا ابد در گناه آن شریک بوده و مورد عتاب و عذاب الهی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام
captcha