تجلی اخلاق نبوی نیازمند هم‌فکری کشورهای مسلمان است
کد خبر: 4007303
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳
در مسیر وحدت/ 5

تجلی اخلاق نبوی نیازمند هم‌فکری کشورهای مسلمان است

امام‌جمعه اهل سنت شهرستان اسدیه خراسان‌جنوبی گفت: اخلاق مفهوم کلی زندگی پیامبر گرامی اسلام(ص) است که تمام ویژگی‌ها از جمله تقوا، هدایت، نماز، روزه و بصیرت را دربر می‌گیرد که اکنون این بعد از زندگی حضرت محمد(ص) به فراموشی سپرده شده است؛ حتی در دانشگاه‌ها و مدارس نیز زیاد به آن توجه نداریم؛ فراموش نکنیم تا اخلاق جوامع درست و اصلاح نشود، هیچ امری طبق آموزه‌های اسلام پیش نخواهد رفت.

عدم فراموشی شاخصه اخلاق نبوی به هم‌فکری کشورهای مسلمان نیاز دارد / ضرورت توجه محیط‌های آموزش به تربیت اسلامیمولوی سیداحمد عبداللهی، امام‌جمعه اهل سنت اسدیه خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌‌جنوبی، اظهار کرد: وحدت واژه‌ای عمیق است که تنها اهل تقوا به آن می‌رسند و نباید فکر کنیم به راحتی دست‌یافتنی است؛ اگر این فکر را داشته باشیم در واقع زوال خود را رقم زده‌ایم.

وی افزود: امروز عمل به وحدت و اتحاد از واجبات است، چراکه می‌تواند جلوی توطئه‌های دشمن را بگیرد؛ این وحدت تنها توسط مردم اجرایی نمی‌شود بلکه مسئولان نیز با عملکرد خود می‌توانند وحدت را گسترش دهند.


بیشتر بخوانید:


امام‌جمعه اهل سنت اسدیه بیان کرد: مسئولان جامعه اسلامی با سیاست‌گذاری‌های درست در این زمینه به تناسب اقتضائات زمان و دشمنان زمانه و با خدمت صادقانه و بدون منت که از فاکتورهای وحدت عملی است، می‌توانند اتحاد و انسجام را واقعا در دل مردم نهادینه کنند.

مولوی عبداللهی ادامه داد: امروز دشمنان اسلام افرادی را در دانشگاه خود تربیت می‌کنند که به نام اسلام مسلمانان را به شهادت می‌رسانند و این بسیار بد است که برخی از کشورهای مسلمان سکون کرده‌اند؛ عدم سکوت در مقابل این خشونت‌ها و انسان‌کشی‌ها اولین قدم برای تحقق وحدت اسلامی است و وحدت انسان‌هاست.

وی با بیان اینکه عدم فراموشی شاخصه اخلاق نبوی به هم‌فکری کشورهای مسلمان نیاز دارد، افزود: نباید کاری کنیم که دشمن از حربه اختلاف و تفرقه به‌عنوان حربه برتر استفاده کند؛ باید با هوشیاری و دلسوزی و همچنین تقوا این حربه را به نفع خود تغییر دهیم؛ تغییر دادن بازی دنیا به نفع مسلمانان تنها با هم‌فکری و وحدت کشورهای مسلمان تحقق خواهد یافت.

امام‌جمعه اهل سنت اسدیه با بیان اینکه ابعاد زندگی پیامبر اسلام(ص) زیاد است که باید تمام این ابعاد در مدارس و دانشگاه‌ها نشان داده شود، تصریح کرد: مسلمانی که تنها ادعای مسلمانی کند، اما در وجودش از اخلاق پیامبر(ص) اثری نباشد چطور می‌توان نام مسلمان بر او گذاشت؛ این مسلمانی از هر غیر مسلمانی بدتر است.

مولوی عبداللهی ادامه داد: اخلاق مفهوم کلی زندگی پیامبر گرامی اسلام(ص) است که تمام ویژگی‌ها از جمله تقوا، هدایت، نماز، روزه و بصیرت را دربر می‌گیرد که اکنون این بعد از زندگی حضرت محمد(ص) به فراموشی سپرده شده است؛ حتی در دانشگاه‌ها و مدارس نیز زیاد به آن توجه نداریم؛ فراموش نکنیم تا اخلاق جوامع درست و اصلاح نشود؛ هیچ امری طبق آموزه‌های اسلام پیش نخواهد رفت.

افراط و تفریط به اسلام ضربه می‌زند 

وی با بیان اینکه مسئله دیگر این است که ما کودکان خود را در رابطه با معجزه پیامبر اسلام(ص) درست تربیت نکرده‌ایم، افزود: عده‌ای با سخت‌گیری انتظار دارند فرزندشان از سن کم قرآن را به‌درستی بخواند و عده‌ای دیگر سهل‌گیری را اساس کار خود کرده و فکر می‌کنند کودک همان‌قدر که در مدرسه قرآن می‌آموزد کافی است، اما حقیقت این است که تا کودک رفتارهای پدر و مادرش را راجع به قرآن کریم نبیند به رفتاری دست نخواهد زد؛ به‌عبارت دیگر ما با رفتارهای خود تربیت‌کننده نسلی به دور از آموزه‌های پیامبر(ص) و یا مأنوس با این آموزه‌ها تربیت خواهیم کرد.

امام‌جمعه اهل سنت اسدیه بیان کرد: افراط و تفریط در تربیت و همچنین نشان دادن ویژگی‌های زندگی پیامبر اسلام(ص) هر دو به اسلام ضربه می‌زند؛ فراموش نکنیم ابتدا در خانه برای تربیت فرزند خود و سپس در جامعه در ارتباط با دیگران نسبت به قرآن و اسلام وظایفی داریم و تا این وظایف را درست انجام ندهیم و مسئولیت اساسی خود ندانیم، وحدت محقق نمی‌شود.

انتهای پیام
captcha