براساس نظریه سازهانگاری، ایران و آمریکا بهدلیل انگارههای متعارض، هویتها و منافع متعارضی دارند و همین امر، موجب تقابل دو کشور در موضوعات گوناگون از جمله برنامه هستهای ایران شده است و آمریکا تلاش کرده تا به شیوههای گوناگون، مانند فشار حداکثری، تصویب قطعنامههای ضد ایرانی و حمایت از اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی به مقابله با برنامه هستهای ایران بپردازد.
امام حسین(ع) در پاسخ به کسی که از ایشان سرمشقی برای زندگی خواسته بود، فرمود: «هر کسی که بخواهد از راه گناه به جایی برسد، شکست میخورد و دوان دوان به ضدمطلوب میرود و حتماً به چیزی که میترسد، مبتلا میشود.» سرنوشت عمر سعد مصداق این سخن است.
مصحح دیوان خاوری کوزهکنانی گفت: میرزا معصوم خاوری از شاعران مرثیهسرای شاخص و ترکیببندسرای سده سیزدهم هجری است و آثار او در زمینه ادبیات آیینی و عاشورایی جایگاه مهمی دارد.
آیتالله صدوقی عمری را در راه احیای دین و آرمانهای انقلاب اسلامی سپری کرد و به تعبیر امام خمینی(ره)، خدمتگزاری متعهد برای اسلام، فقیهی فداکار برای ایران و سرپرستی دانشمند برای استان یزد بود.
جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان گفت: تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب و حضور آگاهانه و همصدایی مردم، عامل اصلی ناکامی نقشههای بدخواهان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی ادارهکل اوقاف و امور خیریه اصفهان گفت: در دومین جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری، 11 شاخص برای ارزیابی مراکز نیکوکاری درنظر گرفته شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه سرمه معروفترین محصول اصفهان در قدیم بود، گفت: صائب عاشق سرمه بود و طبق بررسی ما در 458 بیت از کلمه سرمه بهره برده است.
همزمان با ایام سوگواری حضرت اباعبداللهالحسین (ع)، جمعی از خوشنویسان اصفهانی در آیینی که به همت هیئت خوشنویسی کتابالثقلین اصفهان در تاریخ ۹ و ۱۰ تیرماه در خانه تاریخی شیخالاسلام برگزار شد، با قلمهایی آغشته به عشق و ارادت، مضامین عاشورایی و نام مبارک امام حسین (ع) را کتابت کردند.
مسئول هیئت خوشنویسی کتابالثقلین اصفهان گفت: خوشنویسان این هیئت برای عرض ارادت به آستان اباعبداللهالحسین(ع) و نشر فرهنگ عاشورا، رویداد زندهنویسی برگزار میکنند.
در عاشورا با ساختاری مواجهیم که تمام عناصر یک روایت کامل در آن حضور دارد و موجب میشود که این واقعه صرفاً رویدادی تاریخی نباشد، بلکه به «ابر روایت» تبدیل شود.
پژوهشگر قرآنی گفت: انسان پرهیزکار دین خود را چون دژی مستحکم پاسداری میکند و اجازه نمیدهد دینش در اثر تشکیک، شبهات، بیمبالاتی یا وساوس نفسانی در عقیده و عمل آسیب ببیند.