تو سر نداری و من، دست… عصر دلگیری است

میلاد عرفان‌پور در واکنش به عکس «محمود عجور» کودک غزه‌ای که برنده جایزه جهانی عکس مطبوعاتی در سال ۲۰۲۵ شد، شعر تازه‌ای سروده است.

«سیر تاریخی تحولات اجتماعی زبان فارسی» منتشر شد

«سیر تاریخی تحولات اجتماعی زبان فارسی» با ریکرد فهم بهتر چالش‌های کنونی زبان فارسی و جامعه ایران در سایه دگرگونی‌های زبانی-اجتماعی نوشته بهمن زندی منتشر شد.

«آشنایی با شعر کلاسیک ایران» در بازار کتاب

کتاب «آشنایی با شعر کلاسیک ایران» به سعی سروش محبوب‌یگانه، مجموعه‌ای مختصر از برخی آثار منظوم ادبای متقدم و متاخر ایران است.

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

طبق آمار خانه کتاب و ادبیات ایران بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای شرکت در بخش‌های مختلف نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ثبت‌نام کردند.

مدیر انتشارات «طراوت» درگذشت

عفت نجارنوبری، مدیر انتشارات «طراوت» و عضو هیئت مؤسس و هیئت مدیره انجمن فرهنگی هنری زنان ناشر درگذشت.
پیش‌روی ادبای ایرانی در مرزهای حکمت، معرفت و خرد + فیلم

پیش‌روی ادبای ایرانی در مرزهای حکمت، معرفت و خرد + فیلم

در کلام‌الله می‌خوانیم که حضرت ابراهیم(ع) در گفت‌وگو با خداوند تعریف و توصیه می‌کند و در نهایت آرزوی خود را اینجا بیان می‌کند که خدایا به من «حکمت» عطا بفرما. یعنی «نبوت» تکمیل خود را در «حکمت» می‌بیند. موضوع حائز اهمیت آن است که وقتی شما این مباحث حکمی را در اندیشه‌های بزرگانی چون فردوسی، نظامی، مولوی، عطار، سعدی و حافظ به‌ خوبی رصد می‌کنید، درمی‌یابید که همه این بزرگان به دنبال حکمت، معرفت و خرد هستند.
بازدید از موزه‌ها ۲۹ فروردین رایگان است

بازدید از موزه‌ها ۲۹ فروردین رایگان است

بازدید از موزه‌ها، محوطه‌ها و بناهای تاریخی زیرنظر وزارت میراث فرهنگی، روز جمعه ۲۹ فروردین رایگان است.

جانمایی جدید ناشران دانشگاهی برای نخستین بار

سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران گفت: امسال برای نخستین بار در ادوار برپایی نمایشگاه کتاب در مصلی، جانمایی ناشران تغییر یافته و بخش دانشگاهی به صورت متمرکز در رواق غربی حضور خواهند داشت.
قرآن‌پژوهی حاصل ابداع استاد خرمشاهی است

قرآن‌پژوهی حاصل ابداع استاد خرمشاهی است

عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی با بیان اینکه زبان فارسی به وجود انسان‌هایی چون استاد خرمشاهی پشتگرم است، گفت: ایشان در چندین عرصه پژوهش کردند و ایشان پسوند پژوهی را در کنار نام‌های دیگری چون قرآن و حافظ اضافه کردند.
داشتن ذهنی تنوع‌گرا؛ ویژگی بارز خرمشاهی است

داشتن ذهنی تنوع‌گرا؛ ویژگی بارز خرمشاهی است

رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی با بیان اینکه دارا بودن ذهنی تنوع‌پسند و تنوع‌گرا، ویژگی بارز استاد خرمشاهی است، گفت: این استاد بزرگ ذهنی دایرةالمعارفی داشته و به هر دانستنی علاقه دارد.