رشد 40 درصدی کمک هزینه‌های حق پرستاری و مراکز غیردولتی برای معلولان
کد خبر: 4190125
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۷

رشد 40 درصدی کمک هزینه‌های حق پرستاری و مراکز غیردولتی برای معلولان

مسئول دبیرخانه کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان بهزیستی کشور از رشد 40 درصدی کمک هزینه حق پرستاری و کمک هزینه مراکز غیردولتی در بودجه سازمان بهزیستی خبر داد.

نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های اجرایی زیر مجموعه وزارت کار در فارسبه گزارش ایکنا از فارس، منصور الله‌وردی، مسئول دبیرخانه کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان بهزیستی کشور امروز، ۵ دی‌ماه در نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های اجرایی زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در فارس با بیان اینکه برای اولین در کشور امروز این فرصت به همت بهزیستی فارس رقم خورده است که با رئیس و مجمع نمایندگان به همراه دستگاه‌های اجرایی نشست مشترک پیرامون قانون جامع حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت تشکیل شود، به تشریح بندها و موارد اجرایی از تکالیف عمومی و اختصاصی دستگاه‌ها پرداخت.

وی در ادامه مطالبه به‌روز و به حق افراد دارای معلولیت را ماده ۲۷ قانون جامع حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت عنوان کرد  و گفت: بیش از ۵۰۰ هزار نفر از افراد دارای معلولیت تحت پوشش سازمان بهزیستی مشمول این ماده قانون هستند.

الله‌وردی، رشد ۴۰ درصدی کمک هزینه حق پرستاری و همچنین رشد ۴۰ درصدی کمک هزینه مراکز غیردولتی را از نکات مثبت در بودجه سازمان برشمرد و اظهار کرد: پیشنهاد ما در خصوص ماده ۲۷ درج این ماده به عنوان یک حکم واحد در قانون بودجه‌ است.

مجید انصاری، رئیس مجمع نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی در این نشست بیان کرد: به عنوان تنها نماینده استان فارس در کمیسیون تخصصی اجتماعی مجلس شورای اسلامی در جلسه پیش‌رو پیشنهادات دبیرخانه قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت بهزیستی را مطرح خواهم کرد.

وی اظهار کرد: نکته مهم شروع اجرای این ماده قانون است تا در سال‌های پیش‌رو با تعیین منبع بسط و توسعه یابد و امیدوارم ابتدای سال ۱۴۰۳ آغاز اجرای ماده ۲۷ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت باشد.

انصاری به تهیه کتابچه تکالیف دستگاه‌های اجرایی در قبال قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت توسط بهزیستی فارس اشاره کرد و گفت: موارد قانون مندرج در این کتابچه، دستگاه‌ها را مکلف کرده است لذا دستگاه‌ها باید تکلیف خود را بدانند و در موارد تکالیف قانونی عدم انجام به عنوان ترک فعل قابل پیگیری از طریق دادستانی به عنوان مدعی‌العموم خواهد بود.

رئیس مجمع نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تشکیل کمیته استانی متشکل از همه دستگاه‌هایی که در این قانون تکلیفی برای آن‌ها مقرر شده است و تشکیل جلسه ماهیانه با تعیین مصوبات و پیگیری انجام موارد با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی از موارد مصوبات این نشست منظور شود.

محمدرضا هوشیار، مدیرکل بهزیستی فارس هم در این نشست ضمن توضیح اجمالی در خصوص خدمات معاونت‌های تخصصی بهزیستی و دستاوردهای بهزیستی استان در شش ماهه اول به جامعه هدف پرداخت.

وی افزود: بالغ بر 150 هزار نفر از افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی فارس هستند و بهزیستی به‌عنوان یکی از متولیان اصلی امور افراد دارای معلولیت با قراردادن دو اصل دسترس‌پذیری و همه‌گیرسازی خدمات در سرلوحه کار خود در حد بضاعت پیگیر مطالبات و خواسته‌های این افراد در بخش‌های مختلف جامعه است، امروز نیز در جمع نمایندگان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی خواهان همراهی ایشان جهت اجرا و نظارت بر امر اجرای قانون جامع حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت هستیم.

سعید فانی، مشاور استاندار فارس در امور معلولین نیز در این نشست، نداشتن ضمانت اجرایی برای قانون جامع حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت را دلیل اصلی عدم اجرای این قانون عنوان کرد و پیشنهاد داد تا کمیته پیگیری اجرای قانون با حضور نماینده دادستان در سطح استان فارس تشکیل شود.

انتهای پیام
captcha