اجرای طرح نظارتی ویژه بازگشایی مدارس در شهرکرد
کد خبر: 4168572
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۴

اجرای طرح نظارتی ویژه بازگشایی مدارس در شهرکرد

رئیس اتاق اصناف شهرکرد با اشاره به اینکه دو اکیپ از اتاق اصناف در طرح نظارتی ویژه بازگشایی مدارس حضور دارند، گفت: تاکنون ۶۰ مورد بازرسی از فروشگاه‌های عرضه اقلام مصرفی مورد نیاز دانش‌آموزان در سطح شهرکرد انجام شده است.

محمود حبیبیان، رئیس اتاق اصناف شهرکرد

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط‌عمومی اتاق اصناف شهرکرد، محمود حبیبیان، رئیس اتاق اصناف شهرکرد از  اجرای طرح نظارتی ویژه بازگشایی مدارس خبر داد و اظهار کرد: این طرح از ۱۵ شهریورماه آغاز شده است و تا ۱۵ مهرماه ادامه دارد، گشت‌های مشترک توسط بازرسان اتاق اصناف، سازمان صمت و اداره‌کل تعزیرات حکومتی در این طرح نظارتی حضور فعال و مؤثر دارند. 

وی با بیان اینکه دو اکیپ بازرسی از اتاق اصناف در سطح شهرکرد از ۸ صبح الی ۱۳ فعال هستند، افزود: از زمان اجرای طرح نظارتی ویژه بازگشایی مدارس ۶۰ مورد بازرسی در شهرکرد انجام شده است و در همین راستا دو مورد پرونده تخلف تشکیل و جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد. 

وی با اشاره به اینکه سه اتحادیه کیف و کفش، پوشاک و لوازم‌التحریر در فرآیند اجرای طرح نظارتی ویژه بازگشایی مدارس دخیل هستند، تأکید کرد: مواردی از قبیل نصب برچسب قیمت، رعایت سودمجاز فروش، عدم عرضه خارج از ضابطه اقلام مصرفی دانش‌آموزان، جلوگیری از عرضه کالای قاچاق در این بازرسی‌ها مورد توجه بازرسان قرار می‌گیرد. 

حبیبیان با تأکيد بر اینکه برای رفاه حال شهروندان پنج فروشگاه در سطح شهرکرد اقلام مصرفی مورد نیاز دانش‌آموزان را با تخفیف ۱۰ الی ۱۵ درصدی به‌فروش می‌رسانند، گفت: شهروندان می‌توانند تخلفات واحدهای صنفی را با شماره تماس ۳۲۲۶۲۳۲۴ به بازرسان اتاق اصناف شهرکرد گزارش دهند. 

رئیس اتاق اصناف شهرکرد بیان کرد: دستفروشان در سطح شهر شهرکرد اقدام به فروش لوازم‌التحریر و کیف و کفش مورد نیاز دانش‌آموزان می‌کنند که متأسفانه شکایات از این دستفروشان قابلیت پیگیری و رصد را ندارد. 

وی تأکيد کرد: دستفروشان عمدتا برخی اقلام پرمصرف را با قیمت کمتر به فروش می‌رسانند تا توجه مشتری را جلب کنند، اما برخی اقلام را با قیمت بسیار بالاتر به فروش می‌رسانند و عموما مردم متوجه گران‌فروشی این قشر نمی‌شوند. 

حبیبیان در پایان در خصوص مقدار سود مجاز برای فروش اقلام مورد نیاز دانش‌آموزان، اظهار کرد: میزان سود مجاز برای لوازم‌التحریر ۱۲ درصد، برای پوشاک ۲۰ درصد و برای کیف و کفش ۱۵ درصد است، بازرسان این سود مجاز را بر اساس فاکتور خرید تطابق می‌دهند.

انتهای پیام
captcha