به گزارش ایکنا، به نقل از اوقاف و امور خیریه خراسانجنوبی، حجت الاسلام غلامحسین نوفرستی، قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسانجنوبی، عصر روز گذشته ۱۸ مردادماه در همایش لبیک یا قرآن و آیین افتتاحیه چهل و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم در آستان مقدس امامزادگان باقریه(ع) بیرجند اظهار کرد: دشمن با تمام همت خود و برنامه های پیوسته و دراز مدت به دنبال این ایت تا نور اسلام را خاموش کند.
قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسانجنوبی با بیان اینکه مکتب اسلام مکتب پاسخگو و تضمین کننده هدایت جامعه بشریت است، افزود: قطعا اسلام بر سایر مکتب ها طبق آیات قرآن کریم غلبه پیدا خواهد کرد و وقتی خورشید اسلام، حجاب ها را کنار بزند هدایت های قرآن کریم فراگیر خواهد شد.
وی ادامه داد: قطعا از هر نقطه دنیا ندای لا اله الا الله به گوش خواهد رسید و امروز تنها کتابی که مورد اقبال همه انسان ها قرار دارد، قرآن کریم است و این سند ابدی امروز به دل کشورهای اروپایی نفوذ پیدا کرده است.
نوفرستی با بیان اینکه اهانت به ساحت قرآن کریم نشان دهنده اوج عجز و ناتوانی دشمن است، افزود: آینده جهان متعلق به قرآن و اسلام است و به برکت اسلام و قرآن شاهد وحدت بین مسلمین و کشورهای مختلف اسلامی هستیم.
قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسانجنوبی ادامه داد: این موضوع نشان دهنده عظمت قرآن و اسلام است و باید از این فرصتها استفاده کنیم و از نسل جوان انتطار داریم با ارتباط و انس با قرآن کریم و معرفت بتوانند برای اسلام افتخارآفرین باشند. در این موقعیت تاثیرگذاری جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت تلاش کنید تا در پیشرفت مباحث قرآنی و معرفتی تاثیرگذار باشید و امیدواریم شاهد حضور بیشتر افراد در این نوع مسابقات باشیم.
انتهای پیام