نحوه استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی ستاد بازسازی عتبات عالیات تبیین شود
کد خبر: 4132432
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۳
استاندار خراسان‌جنوبی مطرح کرد:

نحوه استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی ستاد بازسازی عتبات عالیات تبیین شود

استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: نحوه استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان و موکب‌های اربعین در شرایط خاص و بحرانی باید برای دستگاه‌های اجرایی استان تبیین شود.

جلسه ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان‌جنوبیبه گزارش ایکنا، به نقل از استانداری خراسان‌جنوبی، جواد قناعت، استاندار خراسان‌جنوبی، امروز ۱۹ فروردین‌ماه در جلسه هیئت امنای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان با اشاره به مردمی‌سازی امور مختلف، تصریح کرد: فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب در رابطه با شعار سال مبنی بر مهار تورم و رشد تولید را اگر دقت کنید، بر روی اصل مردمی‌سازی بسیار تأکید داشتند.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی برای تحقق شعار سال زمانی موفق خواهند بود که بستر را برای حضور مردم فراهم کنند، افزود: تجربه موفق حضور خودجوش مردم در دوران دفاع مقدس و بازسازی عتبات عالیات را دیده‌ایم بنابراین هر چه ما بتوانیم حضور مردم را بیشتر هدایت و راهبری کنیم قطعاً توفیقات ما بیشتر خواهد شد.

قناعت در ادامه مردم خراسان‌جنوبی را بسیار متدین، انقلابی و ولایی خواند که در صحنه‌های مختلف پای کار هستند و اظهار کرد: مردم این استان همیشه در بحث بازسازی عتبات عالیات جلودار و پیشتاز هستند و این مسئله ارادت ویژه آنان را به اهل بیت(ع) نشان می‌دهد که با گوشت و پوست و خون این مردم عجین شده است.

استاندار با اشاره به اینکه ۶ استان کشور، معین ساخت صحن امام محمدباقر(ع) در شهر کاظمین هستند، تصریح کرد: خراسان جنوبی با وجود کم‌برخورداری در بین این استان‌ها برای ساخت این صحن پیشتاز است لذا دبیرخانه ساخت این صحن در کاظمین به این استان واگذار شده است.

وی با بیان اینکه برنامه‌های سال جاری ستاد بازسازی عتبات عالیات در جلسه آینده شورای اداری استان تشریح خواهد شد، افزود: نحوه استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی این ستاد و موکب‌های اربعین در شرایط خاص و بحرانی باید برای دستگاه‌های اجرایی استان تبیین شود.

قناعت از دستگاه‌های اجرایی خواست؛ در اولین فرصت مسئول پیگیری امور عتبات و عالیات خود را به ستاد معرفی کنند تا جلسه‌ای برای تشریح وظایف آنان برگزار شود.

استاندار با اشاره به توفیق یکی از روستاهای استان که سرانه‌ کمک‌های مردمی آنان به ستاد بازسازی عتبات عالیات از ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان به ۲۰۰ هزار تومان رسیده، تأکید کرد: این اقدام قابل تقدیر و تشویق برای فرهنگ‌سازی در سایر نقاط استان است و طی مراسمی از مردم این روستا قدردانی خواهد شد.

وی با بیان اینکه باید نامه‌ای فنی برای تعیین تکلیف فعالیت‌های فرهنگی اربعین که متولی آن نهاد بعثه رهبری بوده به تهران ارسال شود تا این نهاد را از حالت منطقه‌ای خارج کنند، گفت: تشکیلات جدید به گونه‌ای طراحی شده که بعثه مقام معظم رهبری به صورت منطقه‌ای اداره می‌شود.

قناعت در پایان موافقت خود برای انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی با مدیریت بحران استان را اعلام کرد.

علیرضا عباس زاده، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی نیز گفت: ستاد بازسازی عتبات عالیات و مواکب اربعین یکی از مدل‌های خوب ورود مجموعه‌های مردمی به مدیریت صحنه‌های اجتماعی است.

وی ضمن تأکید بر ضرورت توجه به کارکرد اجتماعی این ستاد اظهار کرد: هر کمکی که به ستاد بازسازی عتبات عالیات انجام‌ می‌دهیم در راستای مردمی‌سازی دولت می‌تواند مؤثر باشد.

به گفته وی؛ پس از سیل خوزستان، شهید سردار سلیمانی اولین مبدع این کار بود که موکب‌های ایرانی و عراقی را برای مدیریت بحران پای کار آورد.

عباس زاده افزود: در استان خراسان جنوبی نیز در زلزله بشرویه و همچنین قطعی گاز در زمستان یک مدل جامع از پای کار آمدن موکب‌های اربعین و امکانات آنان برای مدیریت بحران و رفع نیازهای عمومی مشاهده کردیم.

معاون استاندار با اشاره به اینکه موکب‌های اربعین در ایام نوروز امسال نیز برای خدمت‌رسانی در شرایط ویژه اعلام آمادگی کردند، گفت: ستاد بازسازی عتبات عالیات و موکب‌های اربعین ظرفیت فوق‌العاده و مردمی دارای ساختار هستند که در تمام شهرستان‌ها و بخش‌ها و روستاها شکل گرفته و پیشنهاد می‌شود دستگاه‌های اجرایی از این ظرفیت مردمی استفاده کنند.

عباس زاده بر تقویت پایگاه مردمی و اجتماعی ستاد عتبات عالیات و موکب‌های اربعین تأکید کرد و افزود: عملیات اربعین از پروژه‌های مهم و بابرکتی است که با همکاری قابل تقدیر دستگاه های اجرایی همه ساله انجام می شود و امیدواریم امسال هم این همکاری‌ها ادامه داشته باشد.

وی به مشارکت کارکنان دستگاه‌های اجرایی در بازسازی عتبات عالیات اشاره و تصریح کرد: در این راستا اگر بشود یک حرکت عمومی در شورای اداری آغاز خواهیم کرد تا کارمندان دولت به صورت داوطلبانه میزان کسر از حقوق خود برای کمک به بازسازی عتبات مقدسه در سال ۱۴۰۲ را اعلام کنند.

معاون استاندار با اشاره به لزوم فراهم کردن نحوه مشارکت متمرکز کارمندان دولت در بازسازی عتبات عالیات، بیان کرد: مشارکت دادن همه مردم در این کار خیر و داوطلبانه بسیار مؤثر است.

عباس‌زاده با اشاره به برگزاری جلسه برنامه‌ریزی برای ایام اربعین حسینی در ایام پیش‌رو، بیان کرد: اربعین سال گذشته با همکاری و مشارکت مردم و دستگاه‌های اجرایی استان به خوبی برگزار شد و امیدواریم امسال هم  با همکاری همه بتوانیم خدمت ویژه‌ای را در اربعین ارائه دهیم.

همچنین در این جلسه، حکم علی اصغر حسینی به عنوان مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در استانداری خراسان جنوبی اعطا شد.

در متن این حکم که به امضای رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان رسیده، آمده است:" با صلوات بر محمد و آل محمد به موجب این حکم، جنابعالی به سمت مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در استانداری خراسان جنوبی به مدت دو سال منصوب می‌گردید.

امید است با استعانت به الطاف الهی و تمسک جستن به سیره اهل بیت(ع) و بکارگیری کلیه توانمندی‌های موجود استان در ظل توجهات داهیانه مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله امام خامنه‌ای (مدظله العالی ) بتوانید افتخاری دیگر در تاریخ بازسازی اعتاب مقدسه ثبت و ضبط نمایید. ان شاء الله "

انتهای پیام
captcha