دشمنان می‌خواهند مدارس را تعطیل کنند + فیلم
کد خبر: 4126681
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۸
در مراسم جایزه ملی ایثار مطرح شد:

دشمنان می‌خواهند مدارس را تعطیل کنند + فیلم

هفتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار با حضور وزیر بهداشت و رئیس بنیاد شهید برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایکنا، هفتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار امروز سه‌شنبه ۱۶ اسفند در سالن همایش‌های امام خمینی(ره) دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد. 

تحریف تاریخ، هدف دشمن

بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه بیان کرد: امروزه مهم‌ترین مسئله برای یادگاران ایثارگران درک تاریخ است. بزرگترین وظیفه ما مطالعه تاریخ به خصوص تاریخ انقلاب اسلامی است. دشمن تاریخ را نشانه گرفته و تحریف می‌کند. چگونه است که بعد از ۴۴ سال فرزند شاه سابق را انتخاب می‌کنند و به او وکالت می‌دهند؟ این نشان‌دهنده عدم مطالعه تاریخ است.

وی ادامه داد: ایثار لغت مقدسی است که بابت آن هزاران شهید را تقدیم کردیم. امروز تحریف تاریخ خطر بزرگی است و نسل جوان چون در گذشته حضور نداشته ممکن است اشتباه کند. وظیفه نسل حاضر است که به صورت عملی از تاریخ پرافتخار خودمان دفاع و تبیین کند. مهمترین مسئله ادامه راه است و باید ادامه راه انقلاب را پیش بگیریم و جلو برویم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: نسل جوان هدف دشمن است و وضعیت نشان داده است که جوانان تاریخ را به خوبی نمی‌شناسد دشمن‌شناسی از موضوعات مهم دیگری است که باید به آن توجه کرد چرا که مهمترین مسئله روز است. همچنین بحث زمان‌شناسی از مسائل مهم دیگر است زیرا هرکاری اگر به موقع انجام شود مؤثر است اما اگر به موقع نباشد اثری نخواهد داشت. 

وی با بیان اینکه همه ما مسئول هستیم و باید احساس مسئولیت کنیم گفت: هر فرد در حیطه کاری خود باید احساس مسئولیت کند. باید برنامه و اعتماد به نفس داشته باشیم؛ دشمن اعتمادبه‌نفس ما را هدف گرفته تا آن را از بین ببرد. با اعتماد به نفس و اتکا به پروردگار متعالی حتماً پیشرفت‌های عظیمی خواهیم کرد. رشد ۴۳ درصدی در دانش‌بنیان حاصل این اعتماد به نفس است که نباید به آن بسنده کرد باید این میزان را ارتقا داد.

عین‌اللهی با بیان اینکه دشمن به دنبال این است که جلو پیشرفت ما را بگیرد اضافه کرد: به همین دلیل است که دشمنان می‌خواهند مدارس، دانشگاه و جامعه را تعطیل کنند. یکی از بزرگترین پیشرفت‌های ما در حوزه سلامت است و موفقیت‌های بسیار بزرگی را در این زمینه به دست آوردیم. جمهوری اسلامی ایران با فاصله از کشور‌های منطقه در حوزه سلامت جلوتر است و شاخص‌های این موضوع را اثبات می‌کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به همه‌گیری کرونا بیان کرد: همه‌گیری کرونا امتحانی برای همه جهان بود و به صورت یکسان همه دنیا را درگیر کرد اما با این حال ما در این آزمون پیروز شدیم و کادر درمان خوش درخشیدند. پیش از انقلاب وضعیت مناسبی در حوزه سلامت نداشتیم و وابسته به کشورهای غربی و همسایه بودیم اما اکنون اینگونه نیست و ایران در قله است‌ در همه شاخص‌ها پیشرفت های بزرگی داشتیم. ما باید به دنبال پیشرفت و کسب علم باشیم تا کشور را به استقلال کامل برسانیم‌.

عین‌اللهی تصریح کرد: ما باید به صورت اجرایی و عملی نشان دهیم که افراد مستعدی هستیم و مشکلات و نیازهای کشور را حل کنیم. باید مشاهده کرد که چه مشکلاتی در کشور وجود دارد و چگونه می‌توان آن را حل کرد. داشتن بینش سیاسی و پیروی از ولایت بسیار مهم است. باید به موضوع تقویت مذهبی توجه کرد و عید نیمه شعبان یکی از این فرصت‌هاست. باید خودمان را از نظر مذهبی تقویت کنیم و از مناسبت‌های مذهبی حداکثر استفاده کنیم. 

وی در پایان تأکید کرد: کار جمعی بسیار مهم است و فرهنگ انفرادی کار کردن فرهنگی است از گذشته به ما رسیده ولی ما باید با کار جمعی هم خودمان و هم دیگران را بسازیم. کار جمعی باعث می‌شود که دیگران را دوست داشته باشیم و متوجه می‌شویم زمانی موفق خواهیم بود که در همکاری با یکدیگر باشیم.

جریان‌ساز بودن خانواده ایثار و شهادت

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در هفتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار ضمن تبریک ایام ماه شعبان بیان کرد: امروز برجستگان تحصیلی کشور در حوزه‌های مختلف معرفی و تقدیر می‌شود. لازم است از اساتید و پدر و مادران عزیز آنها برای نقش آفرینی در موفقیت این فرزندان تشکر کرد.

وی اضافه کرد: خانواده ایثار و شهادت نشان داده که خانواده برجسته، توانمند و جریانساز است و ما باید این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها را نشان داده دهیم. امام خمینی(ره) به خانواده ایثار و شهادت توجه ویژه‌ای داشت و آینده انقلاب اسلامی را در دست این افراد می‌دیدند.

تقرب؛ لازمه نزدیک شدن به پروردگار

حجت‌الاسلام والمسلمین یوسف‌علی شکری، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه بیان کرد: هرکاری که ما را به خدا نزدیک کند باید نسبت تقرب به پروردگار داشته باشد و این تقرب به صورت زمانی و مکانی نیست. خداوند عالم است و باید از جوهر وجود ما خلاقیت حاصل شود.

وی ادامه داد: خداوند واسع علیم است و ما باید با آگاهی به توسعه‌ دست یابیم. حاصل این آگاهی و توسعه باید عدالت باشد. توسعه بدون عدالت محقق نمی‌شود چراکه عدالت لازمه توسعه است. انسان جاهل افراط و تفریط می‌کند اما انسان آگاه چنین نیست. 

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: اگر انسان خود را نساخته باشد و عالم و عادل نشود با علمی که از شناخت پدیده‌ها بدست می‌آورد نه تنها راه به سوی کمال نمی‌برد بلکه به گمراهی می‌رسد. باید با عقل و پیروی از راه انبیا الهی راه توسعه و بالندگی جامعه را هموار کرد.

مؤثر بودن برنامه‌های تحصیلی فرزندان ایثارگران

علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این نشست بیان کرد: مفتخریم که میزبان برگزاری هفتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار هستیم. تشکر می‌کنم بابت پاسداشت مقام ایثارگران و این جشنواره موجب ارتقای فرزندان بروند حوزه ایثارگری کشور شده است. یکی از پژوهش‌هایی که اخیراً انجام شده حاکی از این است که هرچه به پایان دوره تحصیلی دانشجویان ایثارگر نزدیک می‌شویم معدل دانشجویان ایثارگر ارتقا می‌یابد و این اتفاق نشان‌دهنده مؤثر بودن برنامه‌های تحصیلی است. 

وی با اشاره به دوران دفاع مقدس بیان کرد: ۳۲ هزار تن از شهدای جنگ از دانشجویان بودند که سبب افتخار است. ما در این دانشگاه مفتخریم که میزبان ۱۳۶۵ نفر از دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران باشیم. طرح همیار دانشجو از طرح‌هایی است که از ابتدای ورود دانشجویان به دانشگاه به دانشجویان خانواده شهدا و ایثارگران کمک می‌کند تا به در حد دانشجویان تراز دانشگاه باشند و در امور مختلف تحصیلی کمک‌کننده این قشر از دانشجویان است. شهدای سلامت نماد ایثار کادر درمان است که در دوران همه‌گیری کرونا برای خدمت به مردم از جان خود گذشتند و ۳۰۰ نفر از همکاران ما در دوران کرونا به جرگه شهدا پیوستند.

تقدیر از ۷۱ دانشجو

محمدصادق هاشمی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، نیز در این مراسم گفت: از اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزاری دوره طرح ولایت برای دانشجویان است که هزار نفر از دانشجویان در این طرح شرکت کردند. چند سالی است که جایزه ملی ایثار با هدف ارزیابی آموزشی تحصیلی انجام شود. در شش دوره‌ای که گذشت از ۴۲۶ ممتاز تحصیلی تقدیر شد و در این دوره ۷۱ از دانشجویان تقدیر و تشکر خواهیم کرد.

در انتهای این مراسم از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار تقدیر شد.

انتهای پیام
captcha