ابوالحسن میرجلیلی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسانجنوبی در گفتوگو با ایکنا از خراسانجنوبی با تأکید بر اینکه دکتر قناعت، استاندار خراسانجنوبی در مسیر رسیدن به محل حادثه است، گفت: خدماتدهی به مسافران و مصدومان حادثه راهآهن بدون وقفه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه خدماتدهی از بدو بروز حادثه شروع شده و همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: اولین آمبولانسهای اعزامی برای انتقال مصدومان به بیمارستان طبس رسیدهاند و مراحل درمان مجروحان آغاز شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسانجنوبی با اشاره به اینکه سه فروند بالگرد به محل اعزام شدهاند، بیان کرد: دو دستگاه اتوبوس آمبولانس از شهرستانهای بیرجند و فردوس نیز به محل حادثه اعزام شدهاند.
میرجلیلی تأکید کرد: برای انتقال مسافران به شهر یزد، برنامهریزی شده است و آمار آمبولانسهای اعزامی به محل حادثه به 17 مورد رسیده است.
وی یادآور شد: تا ساعت 8:20، آمار 10 نفر فوتی و 10 مصدوم بدحال از این سانحه گزارش شده است، اما اطلاعات بعدی که احتمال افزایش تعداد مصدومان و فوتیها را دارد، به محض دریافت در اختیار قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام