کد خبر: 4309130
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳

مشارکت ۷۲۵ جهادگر در زیباسازی ۱۵۷ مدرسه خراسان‌جنوبی

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی گفت: در تابستان امسال، ۷۲۵ جهادگر تخصصی در ۱۵۷ مدرسه استان، اقدام به رنگ‌آمیزی، مرمت و بهسازی فضاهای آموزشی کردند؛ ارزش ریالی این خدمات بیش از یک میلیارد و ۲۵۶ میلیون تومان برآورد شده است.

مهدی هنری، مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبیبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، مهدی هنری، مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی، امروز دوشنبه، ۱۴ مهرماه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: در تفاهمی که میان آموزش و پرورش، نوسازی مدارس و سازمان بسیج منعقد شد، مقرر شد در قالب طرح شهید عجمیان، گروه‌های جهادی تخصصی برای زیباسازی و بهسازی محیط مدارس استان فعالیت کنند. این طرح در تابستان امسال با هدف ارتقای فضای آموزشی و افزایش نشاط دانش‌آموزان ابلاغ شد.

وی افزود: در این طرح، ۸۲ گروه جهادی شامل ۹ گروه دانشجویی، ۶۰ گروه دانش‌آموزی و ۱۳ گروه از محلات شرکت داشتند و با همت والا و روحیه جهادی، اقدامات متنوعی در حوزه زیباسازی مدارس انجام دادند.

هنری ادامه داد: در طول ایام تابستان، با همکاری آموزش و پرورش و نوسازی مدارس، عملیات زیباسازی در ۱۵۷ مدرسه به اجرا درآمد که ارزش ریالی خدمات ارائه‌شده بیش از یک میلیارد و ۲۵۶ میلیون تومان برآورد می‌شود.

به گفته‌ی وی، در مجموع ۷۲۵ جهادگر تخصصی در این طرح مشارکت داشته‌اند و فعالیت‌هایی همچون رنگ‌آمیزی، دیوارنویسی‌های فرهنگی، مرمت و تعمیر میز و نیمکت‌ها، و بهسازی فضاهای آموزشی توسط این گروه‌ها انجام شده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی اظهار کرد: هدف از اجرای طرح شهید عجمیان، علاوه بر بهبود چهره مدارس، ایجاد حس تعلق، مسئولیت‌پذیری و روحیه خدمت در میان نوجوانان و جوانان جهادگر است. در نظر داریم با تجمیع این ظرفیت‌ها، قرارگاه جهادی تخصصی زیباسازی مدارس را در سطح استان راه‌اندازی کنیم تا فعالیت‌ها به‌صورت هدفمندتر و مداوم‌تر ادامه یابد.

هنری گفت: حرکت جهادی طرح شهید عجمیان جلوه‌ای از همدلی، ایثار و کار جمعی است که نشان داد با انگیزه و باور انقلابی می‌توان تحولی بزرگ در چهره مدارس و فضای آموزشی استان رقم زد.

انتهای پیام
captcha