صنعت با فناوری گره خورده است
کد خبر: 3966859
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۱

صنعت با فناوری گره خورده است

یک کارآفرین گفت: امروزه فناوری به جزء بسیار مهمی از فرایند صنعتی شدن تبدیل شده و هر صنعتی که با فناوری گره نخورد؛ دچار مشکل می‌شود.

صنعت با فناوری گره خورده است

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، لیلا صالحی، مدیرعامل شرکت نرم‌افزاری هونام مهارت در رویداد تازه‌شو از سلسله رویدادهای کارآفرینی برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان که به همت مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی استان مرکزی انجام شد، اظهار کرد: ایده خوب به تنهایی نمی‌تواند عامل موفقیت یک کسب و کار باشد. بسیاری از افراد ممکن است همزمان با هم در کشور به یک ایده فکر کنند، ولی کسی برنده است که ایده را به صورت کامل به اجرا درآورد. در واقع افرادی که ایده را اجرا می‌کنند و می‌توانند آن را تا پایان پیش ببرند و به نتیجه مورد نظر برسند؛ خیلی کم هستند.

وی با بیان اینکه عامل مؤثر در موفقیت کسب و کار، پیگیری مستمر ایده است، افزود: شفافیت در تیم‌سازی و برخورداری از همفکری یک مشاور مناسب در فرایند کسب و کار نیز از اصولی است که باید به آنها توجه شود. در واقع امور وقتی به صورت تیمی به انجام می‌رسد، نتایج از رضایت بیشتری برخوردارست.

صالحی با بیان اینکه امروزه استفاده سازمان‌ها و شرکت‌ها از بستر فناوری اطلاعات در مسیر پیشبرد اهداف سازمان، امری ضروری است، اظهار کرد: فناوری اطلاعات امروزه در جای جای زندگی افراد رسوخ پیدا کرده و ارائه بسیاری از خدمات و فروش بسیاری از محصولات در این بستر انجام می‌پذیرد، بر این اساس بسیاری از کارآفرینان و کسانی که علاقمند به راه‌اندازی کسب و کار جدید هستند این بستر را برای فعالیت خود برمی‌گزینند.

محمدرضا اسدی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان آریافناوران آرتابینش نیز در این رویداد با اشاره به اهمیت توجه به فناوری در دنیای امروز اظهار کرد: امروزه فناوری به جزء بسیار مهمی از فرایند صنعتی شدن تبدیل شده و هر صنعتی که با فناوری گره نخورد؛ دچار مشکل می‌شود.

وی با اشاره به رشد بکارگیری فناوری اطلاعات در عرصه‌های مختلف گفت: در فرایند اقدامات کارآفرینانه تیم‌سازی و بهره‌گیری از توان تیمی عنصری بسیار مهم و اساسی است و می‌تواند افراد را به درصدهای بالاتری از موفقیت برساند.

اسدی با اشاره به اهمیت ایده‌پردازی و تلاش برای رشد ایده و رفع نواقص و ایرادات آن، افزود: برخی افراد از بیان ایده‌های خود واهمه دارند. در واقع آنها نگران هستند که دیگران ایده‌ایشان را کپی‌برداری کرده یا اجرا کنند و ایده از دستشان برود، گرچه این نگرانی تا حدودی قابل قبول است، اما از آنجا که طرح ایده با افراد صاحبنظر باعث رفع ایرادات آن می‌شود، باید این ریسک را انجام داد، البته در عین حال باید تمهیداتی برای محافظت از مالکیت افراد بر ایده خود اندیشیده شود که افراد بتوانند بدون نگرانی ایده‌های خود را مطرح کرده و درخصوص آنها با مشاوران و افراد با تجربه گفتگو و مشورت کنند.

 محسن محمدی، رئیس هیئت مدیره شرکت آریان نگار خرداد نیز با تاکید بر لزوم مطالعه و تحقیق در حوزه ایده‌های جدید اظهار کرد: در خصوص ایده‌های موفق و موفقیت در اجرای ایده‌ها نکات زیادی وجود دارد که باید مورد توجه قرار بگیرند. برای مثال باید دانست که هر ایده‌ای نمی‌تواند موفق باشد پس باید ابعاد مختلف ایده ای که در ذهن داریم را سنجیده و سپس برای اجرای آن اقدام کنیم .

وی مدیریت زمان در اجرای ایده را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: نکته مهم دیگر در فرایند اجرای ایده ها توجه به نحوه قیمت گذاری بر روی محصولات و خدمات است.

انتهای پیام
captcha