کد خبر: 4310009
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵
مسئول بسیج اصناف کشور:

اصناف پای انقلاب اسلامی ایستاده‌اند

سردار غلامرضا حسن‌پور با بیان اینکه هر مغازه یک سنگر فرهنگی و اقتصادی است و اصناف با وجود همه مشکلات پای انقلاب اسلامی ایستاده‌اند، گفت: بسیج اصناف با هدف راهبری و هماهنگی در عرصه اقتصادی فعالیت می‌کند تا با همکاری دولت و مردم، مسائل معیشتی از جمله تأمین نان سامان یابد.

دیدار سردار غلامرضا حسن‌پور، رئیس سازمان بسیج اصناف با  دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان‌ جنوبیبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، سردار غلامرضا حسن‌پور، رئیس سازمان بسیج اصناف کشور، شنبه، ۱۹ مهرماه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی گفت: مردم این استان همواره به ولایتمداری و تلاش شهره بوده‌اند و امروز خراسان‌جنوبی به‌عنوان یکی از دژهای مستحکم نظام اسلامی شناخته می‌شود.

وی با اشاره به آمار شهدای اصناف کشور و با بیان اینکه تاکنون ۱۱ هزار شهید اصناف شناسایی شده‌اند که ۸۸ نفر از آنان متعلق به خراسان جنوبی هستند، افزود: مراسم یادبود ویژه‌ای در محل کسب هر شهید، برگزار خواهد شد تا نام و یاد این شهیدان در میان اصناف زنده بماند.

رئیس سازمان بسیج اصناف کشور با بیان اینکه معرفی شغل، ویژگی‌ها و روحیه جهادی شهدای اصناف می‌تواند الگویی برای نسل جوان باشد، اظهار کرد: انتقال این فرهنگ حتی در پاساژها و مجتمع‌های تجاری اهمیت دارد، چراکه شهیدان از بطن همین جامعه برخاسته‌اند.

حسن‌پور با اشاره به اقدامات آموزشی بسیج گفت: تاکنون بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ طلبه در دوره‌های «فقه بازار» شرکت کرده‌اند و این ظرفیت می‌تواند در تحقق اهداف بازار اسلامی و تمدن نوین اسلامی نقش‌آفرین باشد.

وی از فعالیت «قرارگاه شهید سلامی» برای رصد و کنترل بازار در شرایط خاص اقتصادی یاد کرد و افزود: این قرارگاه در جنگ اقتصادی علیه کشور ایجاد شد و امروز نیز با تعامل دولت و اتاق‌های اصناف به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

رئیس سازمان بسیج اصناف کشور با تأکید بر اهمیت معیشت مردم بیان کرد: کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی و جلوگیری از انحصار واردات از مهم‌ترین برنامه‌های سال جاری است.

وی همچنین گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی خراسان‌جنوبی و فاصله آن از مرکز، برخی مشکلات اقتصادی بیشتر احساس می‌شود که برای رفع آن‌ها گروه‌های کارشناسی ویژه‌ای تشکیل شده‌اند.

حسن‌پور در پایان تصریح کرد: هر مغازه یک سنگر فرهنگی و اقتصادی است و اصناف با وجود همه مشکلات پای انقلاب اسلامی ایستاده‌اند. بسیج اصناف با هدف راهبری و هماهنگی در عرصه اقتصادی فعالیت می‌کند تا با همکاری دولت و مردم، مسائل معیشتی از جمله تأمین نان سامان یابد.

بازار اسلامی باید بر مبنای اخلاق، انصاف و امانت‌داری اداره شود

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا عبادی، نماینده ولی‌ فقیه در خراسان‌جنوبی نیز در این دیدار با تأکید بر قداست بازار مسلمانان گفت: بازار اسلامی باید بر مبنای اخلاق، انصاف و امانت‌داری اداره شود و مسائل اقتصادی همانند خون در رگ‌های جامعه اهمیت دارد.

وی افزود: در شرایط کنونی جهان، جنگ اقتصادی دشمنان کمتر از جنگ نظامی نیست و باید هوشیارانه با آن مقابله کرد.

عبادی با اشاره به پدیده گرانی و فعالیت برخی زنجیره‌های فروشگاهی تأکید کرد: لازم است صحت و سلامت عملکرد این زنجیره‌ها بررسی شود تا منافع کشور و اصناف متدین قربانی منافع خاص نشود.

نماینده ولی‌ فقیه در خراسان‌جنوبی درباره نحوه توزیع آرد یارانه‌ای نیز گفت: اختصاص سهمیه آرد به کارت سرپرست خانوار می‌تواند موجب شفافیت، افزایش کیفیت نان و جلوگیری از قاچاق شود.

وی از بسیج اصناف خواست در محله‌ها برای شناسایی و حمایت از کسبه امین و متعهد فعال‌تر عمل کند تا مردم با آگاهی از محل‌های مطمئن خرید، به اقتصاد ملی کمک کنند.

عبادی در پایان تأکید کرد: امروز زمان تصمیم‌گیری و اقدام برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور است و باید از فرصت‌های موجود برای تحقق عدالت و رفاه مردم بهره برد. 

انتهای پیام
captcha