کد خبر: 4306849
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی:

ورزشکاران پیام‌آور قدرت، ایمان و وحدت ملی هستند

نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی گفت: ورزشکاران پیام‌آور قدرت، ایمان و وحدت ملی هستند.

حجت الاسلام عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبیبه گزارش ایکنا از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علیرضا عبادی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی، امروز ۲ مهر در دیدار جمعی از خانواده‌های شهدای ورزشکار و هفت نفر از ورزشکاران المپیکی استان به مناسبت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: ورزش در اصل تمرین و زمینه‌ای برای شکوفایی استعدادهاست؛ اما آنچه به آن معنا و ارزش می‌بخشد، پیوند آن با اهداف الهی و اجتماعی است. وی افزود: در نگاه دینی، ورزش تنها برای ورزش یا سلامت جسمی نیست؛ چراکه جسم سرانجام از بین می‌رود. ارزش ورزش زمانی آشکار می‌شود که به تقویت ایمان، آمادگی برای دفاع از حق و یاری مظلومان گره بخورد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به پیوند ورزش و جهاد گفت: در تاریخ اسلام، حتی پیامبر اکرم(ص) در برخی مسابقات شرکت داشته‌اند و برخی ورزش‌ها مانند تیراندازی و اسب‌سواری جنبه شرعی و ارزشمند پیدا کرده‌اند؛ زیرا آماده‌سازی جامعه برای مقابله با دشمنان را در پی دارند.

وی تصریح کرد: امروز نیز رزمایش‌های نظامی که نوعی تمرین هدفمند هستند، نشان می‌دهند ورزش می‌تواند نقشی پیشگیرانه داشته باشد و حتی از وقوع جنگ جلوگیری کند. بر همین اساس، تلاش ورزشکاران در عرصه‌های بین‌المللی نیز زمانی که با نمایش ارزش‌های اسلامی و نام جمهوری اسلامی همراه است، خود نوعی جهاد محسوب می‌شود.

عبادی با قدردانی از خانواده‌های شهدا و ورزشکاران استان گفت: پیروزی‌های اخیر ورزشکاران کشور در میادین جهانی، که با سجده شکر و اهدای مدال به خانواده شهدا همراه شد، نشانه پیوند میان ورزش، ارزش‌های الهی و فرهنگ ایثار است.

وی در پایان تأکید کرد: رمز نجات ملت‌ها، از جمله ایران اسلامی، در حفظ قدرت، وحدت و پایبندی به ارزش‌های قرآنی و عدالت‌محور است؛ چراکه در منطق اسلام «نه ظلم کنیم و نه ظلم بپذیریم». انتهای پیام

انتهای پیام
captcha