کد خبر: 4276898
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
مسئول تبلیغات اسلامی شهرستان زیرکوه:

چالش‌ها و راهکارهای تبلیغات دینی؛ همزبانی و همدلی کلید جذب جوانان است

مسئول تبلیغات اسلامی شهرستان زیرکوه گفت: زیرکوه تبلیغات با چالش‌های متعددی روبه‌رو است که برخی از مهم‌ترین آنها عدم جذابیت در روش‌های سنتی تبلیغ، شکاف نسلی و عدم درک نیازهای جوانان، رقابت با جذابیت‌های دنیای مدرن و عدم پاسخگویی به شبهات فکری است.

حجت الاسلام مجتبی میری، مسئول تبلیغات اسلامی شهرستان زیرکوهحجت الاسلام مجتبی میری، مسئول تبلیغات اسلامی شهرستان زیرکوه،در گفت و گو با ایکنا از خراسان‌جنوبی، افزود: بسیاری از برنامه‌های دینی هنوز از شیوه‌های سنتی مانند سخنرانی‌های طولانی استفاده می‌کنند، در حالی که جوانان به روش‌های تعاملی، خلاقانه و مبتنی بر تکنولوژی علاقه بیشتری دارند.

وی افزود: همچنین، مربیان و مبلغان دینی گاهی درک درستی از دغدغه‌های فکری و اجتماعی نسل جوان ندارند.

حجت الاسلام میری ادامه داد: فضای مجازی و سرگرمی‌های دیجیتال رقابت سختی با برنامه‌های دینی ایجاد کرده‌اند و اگر این برنامه‌ها نتوانند خود را به روز کنند، ممکن است جذابیت خود را از دست بدهند. همچنین، جوانان امروز با سوالات و شبهات زیادی درباره دین مواجه هستند و اگر برنامه‌های دینی نتوانند پاسخ‌های منطقی و قانع‌کننده ارائه دهند، ممکن است جوانان به سمت منابع غیرمعتبر کشیده شوند.

وی به راهکارهای احتمالی برای جذب جوانان اشاره کرد و گفت: استفاده از روش‌های خلاقانه، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ، حضور فعال در فضای مجازی و معرفی چهره‌های جوان و موفق دینی به عنوان الگو از جمله این راهکارها هستند.

مسئول تبلیغات اسلامی شهرستان زیرکوه، به چالش‌های متعدد تبلیغات دینی اشاره کرد و گفت: عدم جذابیت روش‌های سنتی، شکاف نسلی و رقابت با جذابیت‌های دنیای مدرن، از جمله موانع اصلی در جذب جوانان به برنامه‌های دینی هستند.

وی بر لزوم استفاده از روش‌های خلاقانه و همدلی با نسل جوان به عنوان کلید موفقیت در این زمینه تأکید کرد.

انتهای پیام
captcha