محمد عرب، مدیرکل کمیته امداد خراسانجنوبی، در گفت و گو با ایکنا از خراسانجنوبی با بیان اینکه اثرگذاری برنامههای آموزشی در صورت استمرار، پایداری و ماندگاری بیشتری نسبت به کمکهای معیشتی دارد، اظهارکرد: کمیته امداد آموزشهای متنوعی را برای طیفهای مختلف مددجویان پیشبینی کرده است.
عرب به طرح «یاس» ویژه دختران بازمانده از ازدواج اشاره کرد و افزود: در این طرح با مشارکت جمعیت جوانان هلال احمر، آموزشهای تخصصی شامل کمکهای اولیه و مقابله با بحران برگزار میشود تا زمینه مشارکت بیشتر آنان در عرصههای اجتماعی و توانمندسازی فراهم شود.
مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی، کیفیت محتوا و ارائه برنامههای فرهنگی را در میزان مشارکت جوانان بسیار موثر دانست و تصریح کرد: برگزاری مسابقات و جشنوارهها، اهدای جوایز ارزشمند، اردوهای آموزشی، علمی، فرهنگی، همایشها و جشنها در مناسبتهای ملی و مذهبی، برگزاری کلاسهای آموزشی و اوقات فراغت با استفاده از ظرفیت بهترین اساتید با گرایش دورههای علمی کاربردی و فنی و حرفهای، با هدف ایجاد انگیزه برای مشارکت حداکثری آنان در برنامههای فرهنگی انجام میشود.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای محلی برای تقویت برنامههای فرهنگی، گفت: خراسان جنوبی، سرمایههای انسانی نخبه در تمامی عرصههای علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی دارد و کمیته امداد در تمامی فعالیتهای فرهنگی از ظرفیتهای موجود در استان بهره میبرد و از نخبگان و استعدادهای برتر مددجویی نیز در برگزاری برنامهها استفاده میکند.
عرب، استفاده از ظرفیت رسانهها برای اطلاعرسانی و ترویج فعالیتهای فرهنگی کمیته امداد را مورد توجه قرار داد و گفت: برای اطلاعرسانی و ترغیب مددجویان در برنامهها از ظرفیت شبکههای اجتماعی داخلی استفاده میکنیم و برای برنامههایی مانند جشنواره باران وحی، از همه ظرفیتهای رسانهای جمعی بهره میبریم. مستندسازی برنامههای فرهنگی و تهیه مجموعه عکس و کلیپهای گزارشی و انتشار آن در فضای مجازی نیز، ضمن فراهم کردن آشنایی بیشتر مددجویان، بر ترغیب و مشارکت بیشتر آنان اثرگذار بوده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی در خصوص برنامههای خاص ویژه زنان سرپرست خانوار، گفت: برگزاری دورههای آموزشی مختلف ویژه فرزندان آنان در کانونهای دائم اوقات فراغت امداد شامل دورههای مهارتی و کارآفرینی، برنامههای فرهنگی و هنری و… از یک طرف، و برگزاری دورههای آموزشی نظیر ارتباط والدین و فرزند، کلاسهای سبک زندگی اسلامی، خدمات مشاوره و راهنمایی و همچنین برنامههای انگیزشی برای تشویق به ازدواج مجدد برای زنان سرپرست خانوار واجد شرایط و دورههای انگیزشی بازگشت به زندگی برای زنان مطلقه از جمله این برنامهها است.
وی همچنین از ارائه خدمات مشاوره فردی و گروهی رایگان در زمینههای تحصیلی، ازدواج، خانواده و کودک توسط مشاوران متخصص خبر داد. عرب با اشاره به تعاملات گسترده کمیته امداد با سازمانها و نهادهای مختلف، افزود: با آموزش و پرورش برای محو بیسوادی و پیگیری موارد ترک تحصیل دانشآموزان، با جمعیت جوانان هلال احمر در طرح یاس، با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در خصوص حمایت از دانشجویان تحت حمایت و با بنیاد ملی نخبگان، در راستای حمایت بیشتر از نخبگان و استعدادهای برتر همکاری داریم. مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی، جشنواره باران وحی را بزرگترین رویداد فرهنگی کمیته امداد دانست که در 20 رشته در سه سطح برای تمامی مددجویان برگزار میشود و برگزیدگان آن از جوایز ارزشمندی برخوردار میشوند.
وی افزود: مددجویان میتوانند با ورود به سامانه سها و همگروه، رشته مورد علاقه خود را انتخاب و ثبتنام کنند.
انتهای پیام