کد خبر: 4254658
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
یک حافظ قرآن:

حمایت خانواده موجب پیشرفتم در مسیر قرآنی شد

یک حافظ و فعال قرآنی در خراسان‌جنوبی بیان کرد: در عرصه حفظ قرآن خانواده نقش مهمی در ایجاد علاقه فرزندان به قرآن و مفاهیم آن دارد که حمایت‌های آنان موجب پیشرفت و ترقی حافظان و فعالین قرآنی می‌شود.

سمیه مرادی حافظ و فعال قرآنی در خراسان‌جنوبیحضور فعالان و حافظان قرآن به‌صورت حرفه‌ای در عرصه‌های مختلف قرآن کریم، مانعی برای بانوان متأهل دارای فرزند نیست و علاوه بر آن برکاتی که این کتاب سراسر نور در زندگی آدمی برجای می‌گذارد، موجب کشش و جذب افراد زیادی برای حفظ قرآن کریم شده است.

سمیه مرادی، حافظ و فعال قرآنی در خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا از خراسان‌جنوبی با بیان اینکه سرآغاز فعالیت‌های قرآنی من از کلاس چهارم ابتدایی با ثبت‌نام در کانون شهید مطهری توسط پدرم است، اظهار کرد: شروع کار من از فعالیت در زمینه قرائت تحقیقی ـ تقلیدی بوده و از کلاس دوم راهنمایی فرایند حفظ را فقط در تابستان‌ها انجام می‌داده‌ام که تا کلاس دوم دبیرستان در نیمه‌های حفظ جزء هفتم پیش رفتم.

وی افزود: مجدد سال ۱۳۹۶ در دارالقرآن کبری کارگر، فرایند حفظ خود را آغاز و تا سال ۱۳۹۸ قرآن را به‌طور کامل پس از گذر از مشقت‌های درس و دانشگاه و فرزندپروری، حفظ کردم.

این حافظ قرآن با بیان اینکه در دوران دانشجویی چند بار در مسابقات حفظ شرکت کردم، تصریح کرد: در این دوران یک بار با کمک خداوند تبارک و تعالی در مسابقات کشوری دانشجویی دانشگاه‌های پیام نور در شهرستان مشهد موفق به کسب رتبه سوم و همچنین سال ۱۳۸۳ در مسابقات ماهشهر موفق به کسب رتبه دوم کشوری شدم.

وی با بیان اینکه خانواده نقش مهمی در ایجاد علاقه فرزندان به قرآن و مفاهیم آن دارد، گفت: پدر و مادرم اولین مشوقان من در راه حفظ قرآن بودند که مادرم مرا برای شرکت در جلسات قرآن همراهی و کمک می‌کرد که با توصیه خانم بخشی معلم سال دوم راهنمایی درس دینی‌ام وارد مقوله حفظ شده و در سال‌های آتی هم همسرم که دارای مدرک لیسانس علوم قرآنی هستند، با همراهی همیشگی خود، موجب پیشرفت و ترقی من در این عرصه شدند.

این فعال قرآنی ادامه داد: اولین معلم حفظ من خانم باقری که در مسجد باقرالعلوم کلاس حفظ برگزار می‌کردند، بودند سپس خانم شریفی و خراشادی‌زاده دیگر معلمان من در این عرصه راهنمایم بودند.

مرادی با اشاره به اینکه مدت کوتاهی در کلاس تفسیر غلامرضا بهنام مفسر قرآن استان شرکت کرده، بیان کرد: توصیه من به حافظان جهت تثبیت، مرور بسیار زیاد محفوظات قرآنی خود است و به شخصه در برنامه روزانه‌ام مرور یک جزء به شکل مستمر بوده است.

وی با تأکید بر ضرورت یادگیری و آموزش قرآن که موجب گسترش برکات و معنویت به وسیله آن در سراسر زندگی‌ خود بوده است، ادامه داد: حدود یک سالی است که آموزش حفظ قرآن را در مقطع کودکان آغاز کرده‌ام، که برگزاری این کلاس‌ها بسیار در روحیه من و کودکانی که با اشتیاق تمام به تلاوت قرآن می‌‍پردازند، تاثیرگذار بوده است.

این حافظ قرآن با اشاره به عوامل جذب او به قرآن اظهار کرد: قرآن همانند چراغی در مسیر زندگی‌مان است که با رها نکردن آن، می‌تواند راهنمای خوبی برای ما باشد. تکرار مکرر آیه «الا بذکر الله تطمئن القلوب» موجب القای یک حس و حال تماماً وصف نشدنی در من می‌شود که آرامش خاصی را مهمان قلب بی‌قرارم می‌کند.

انتهای پیام
captcha