کد خبر: 4250106
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸

ارسال ۳۱۳ اثر به همایش «ارتقای منزلت نماز فرماندهی انتظامی خراسان‌جنوبی»

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی گفت: ۳۱۳ اثر به دبیرخانه همایش ارتقای منزلت نماز فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی ارسال شد.

حجت الاسلام ابراهیم صفورائی، رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان‌ جنوبیبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام ابراهیم صفورائی، رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان‌‌جنوبی، امروز 4 آذرماه در همایش «ارتقای منزلت نماز فرماندهی انتظامی خراسان‌جنوبی» اظهار کرد: نخستین اجلاسیه سراسری نماز نیروهای مسلح به میزبانی سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی در بهمن‌ماه امسال برگزار می‌شود.

وی افزود: در راستای اجلاسیه نماز نیروهای مسلح مقرر شد نخستین همایش استانی ارتقای منزلت نماز به میزبانی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی برگزار شود.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان‌‌جنوبی با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار به همایش استانی نماز تا 20 آبان‌ماه بوده است، گفت: تعداد 313 اثر به دبیرخانه این همایش ارسال شد که از این تعداد 202 اثر عکس، 46 مقاله، 36 اثر شعر، 22 کلیپ و فیلم کوتاه و تعداد 6 اثر سرود است.

حجت‌الاسلام صفورائی افزود: با ارزیابی و بررسی داوران در هر رشته تعداد سه اثر برتر و برگزیده در این همایش تجلیل خواهند شد. در راستای این همایش استانی از تعداد 55 نفر از فعالان، خادمان، مروجان، صاحبان آثار برتر و دست‌اندرکاران حوزه نماز نیز تجلیل به عمل می‌آید.

وی اظهار کرد: برگزاری جلسات ستاد اقامه و منزلت نماز به صورت مستمر و برگزاری کارگاه‌های تخصصی ویژه مکبران و مؤذنان رده‌های انتظامی با بهره‌مندی از اساتید برجسته استانی و اعزام و استقرار روحانیون و مشاوران مذهبی و اقامه نماز به صورت جماعت از دیگر برنامه‌ها در حوزه ترویج اقامه نماز است.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان‌‌جنوبی گفت: در راستای ترويج فرهنگ مطالعه کتاب و کتابخوانی و در اجرای اوامر رياست سازمان مبنی بر ترويج فرهنگ نماز و تقويت روحيه جهادی بين کارکنان و خانواده‌های آنان، یکی از برنامه‌های جانبی این همایش برگزاری چهارهمین مسابقه کتابخوانی از کتاب شیوه‌های دعوت به نماز استاد محسن قرائتی بود که با اطلاع‌رسانی گسترده در سطح استان تعداد 540 نفر از کارکنان پایور، وظیفه و خانواده آنان در مسابقه کتابخوانی از کتاب شیوه‌های دعوت به نماز استاد محسن قرائتی شرکت کردند که تعداد 15 نفر در این مسابقه برگزیده شدند.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان‌ جنوبی افزود: برگزاری «پویش سراسری من نماز را دوست دارم» نیز در راستای این همایش برگزار شد که با اطلاع‌رسانی فراخوان آن در سطح استان از طریق رسانه‌ها و خبرگزاری‌های استانی علاقه‌مندان بسیاری از استان در این پویش شرکت کردند که از تعداد 20 منتخب در سطح کشور تعداد سه نفر از خراسان جنوبی در این پویش برگزیده و شایسته تقدیر شدند.

حجت الاسلام صفورائی با بیان اینکه در حوزه خوشایندسازی و تجهیز نمازخانه‌های رده‌های انتظامی استان با حمایت‌های سردار فرماندهی انتظامی استان و فرماندهان شهرستان‌ها تمامی نمازخانه‌های رده‌های انتظامی خوشایندسازی و درخور شان انتظامی است، اظهار کرد: اکنون تعداد سه نمازخانه در استان در حال احداث است که برنامه ما بر این است که هیچ رده‌ای بدون نمازخانه نباشد و هیچ پروژه‌ای بدون نمازخانه افتتاح نشود.

انتهای پیام
captcha