کد خبر: 4173954
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۳
در گفت‌وگو با ایکنا مطرح شد

ضعف در اجرای فعالیت‌های فرهنگ‌ساز

سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی گفت: در حوزه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، قد‌م‌ها شناخته شده هستند، اما متأسفانه در اجرا به دلیل عدم چالاکی سمن‌ها و گروه‌های اجتماعی ضعیف هستیم، از طرفی دولت نمی‌تواند به تنهایی، کار فرهنگی و ترویج را انجام دهد.

فهیمه زنگویی، سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبیفهیمه زنگویی، سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی در خصوص فرآیندهای ترویج عفاف و حجاب اظهار کرد: مخاطب امروزی برای ترویج عفاف و حجاب دختران و مادرانی هستند که نیاز به نشاط و آگاه‌سازی اجتماعی دارند تا بتوان برای ترویج کار اساسی کرد.

وی با بیان اینکه تا وقتی که نتوانیم به اجتماع ورود کنیم، نخواهیم توانست مفهوم عفاف و حجاب را گسترش دهیم، افزود: در خصوص ترویج این امر، وظایف قانونی وجود دارد که انقباضی است، در واقع قوانین حلقه ضروری و خط آخر اجرایی بوده و برای نتیجه دادن باید قطعا حلقه‌های دیگری هم اجرایی شوند.

سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی بیان کرد: همزمان با قوانین باید مشوق‌های دیگری برای ترویج عفاف و حجاب به‌طور مشخص اجرا کنیم که مهم‌ترین آن، کارهای فرهنگی است. در این مقوله نیز باید سیاست مردم برای مردم و استفاده از سمن‌های اجتماعی مردمی را فعال کنیم تا مردم خود اجرای برنامه‌ها را به دست بگیرند.

زنگویی با بیان اینکه فراموش نکنیم عفاف و حجاب مربوط به زن و مرد است، ادامه داد: به‌طور مستقیم نباید بر روی این مفاهیم کار کرد و باید در میان حلقه‌های واسط به این امر رسید. سازوکارهای مشخصی باید برای رشد حیای فردی و اجتماعی داشته باشیم تا به نتیجه برسیم.

وی با بیان اینکه باید برنامه‌های مشخص اجتماعی و فرهنگی برای زنان و مردان داشته باشیم، افزود: تا زمانی که جوان ما التزامی به رعایت حیا نداشته باشد نمی‌توان از حجاب سخن گفت. حیای فردی و جمعی باید با مکانیزم خاص و مشخصی افزایش یابد و مشوق‌ها را از یاد نبریم.

سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی با تأکید بر احساس تعلقات دینی و ملی به‌عنوان یک دستاویز مشوقی دیگر ادامه داد: هویت و غرور ملی و افتخار به فرهنگ و تاریخ، باعث خواهد شد جوان طعمه دشمن نشود.

زنگویی اظهار کرد: در حوزه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، قد‌م‌ها شناخته شده هستند، اما متأسفانه در اجرا به دلیل عدم چالاکی سمن‌ها و گروه‌های اجتماعی ضعیف هستیم، از طرفی دولت نمی‌تواند به تنهایی این کار فرهنگی و ترویج را انجام دهد.

وی با بیان اینکه باید بسترهای مناسب مردمی را برای ترویج عفاف و حجاب دید و گسترش داد، افزود: مهم‌ترین و اولین قدم در ایجاد حیا و عفاف فردی و اجتماعی، مردمی‌سازی دولت بوده که اکنون نیز آغاز شده اما راه بسیار داریم. اگر مردمی‌سازی فعالیت‌ها قوی شود مردم لاجرم ظهور و بروزشان بیشتر خواهد شد و می‌توان در تمام فرآیندها و برای پیشبرد آن از آنان استفاده کرد.

انتهای پیام
captcha