کد خبر: 4172333
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲

افتتاح یک مدرسه 6 کلاسه در روستای «نوغاب»

مراسم افتتاح یک باب مدرسه شش کلاسه همزمان با هفته وحدت در روستای نوغاب شهرستان درمیان با حضور استاندار خراسان‌جنوبی برگزار شد.

افتتاح یک باب مدرسه 6 کلاسه در روستای نوغاب شهرستان درمیانبه گزارش ایکنا، به نقل از استانداری خراسان‌جنوبی، مهدی فرجامی فرد، فرماندار درمیان، امروز، 9 مهرماه در مراسم بهره‌برداری از آموزشگاه شش کلاسه حاج محمدحسن‌خان عطایی نوغاب با اشاره به پروژه مسکن محرومین در این شهرستان بیان کرد: این پروژه با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست.

وی با بیان اینکه «نوغاب» بزرگترین روستای درمیان بوده که در آستانه شهر شدن است، گفت: در حال حاضر ۱۱ مسجد و دو خانه بهداشت فعال بوده و ۸۰۰ دانش‌آموز و یک هزار و ۲۰۰ خانوار در روستا وجود دارند.

فرماندار درمیان وجود یک زمین چمن مصنوعی، ۱۴ حلقه چاه کشاورزی، سه مدرسه دبستان، دو مدرسه متوسطه اول، دو مدرسه متوسط دوم و یک مدرسه استثنایی را از دیگر امکانات روستا دانست.

فرجامی فرد با بیان اینکه طی عمر با برکت انقلاب اقدامات و فعالیت‌های خوبی در روستاهای درمیان انجام شده است، افزود: در حال حاضر ۱۰۰ درصد روستاهای درمیان از نعمت گاز و برق بهره‌مند شده است. همچنین به ۹۲ درصد روستاها آبرسانی شده است و پایان مالی ۱۴۰۲، جشن پایان جهاد آبرسانی به روستاهای شهرستان را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه ۳۹ کلاس درس تنها در دولت سیزدهم به بهره‌برداری رسیده است، گفت: در حال حاضر ۱۹ کلاس درس در حال ساخت و ۱۵ کلاس درس در دست اقدام است.

فرجامی فرد با اشاره به اقدامات انجام شده در روستای نوغاب بیان کرد: مزرعه پنل خورشیدی برای دهیاری روستا در دست اقدام بوده و پروژه پمپ بنزین هم به‌زودی در ورودی روستا افتتاح می‌شود.

سیدعلیرضا موسوی‌نژاد، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی نیز در این نشست تصریح کرد: آموزشگاه محمدحسن عطایی نوغاب شهرستان درمیان در زمینی به مساحت سه هزار و ۲۴۶ مترمربع و زیربنای ۷۴۶ متر، با اعتبار چهار میلیارد تومان احداث شده و صبح امروز به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به مشارکت خیر نیکوکار، محمدحسن عطایی و اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در احداث و تکمیل این طرح آموزشی، پرورشی و تربیتی بیان کرد: علاوه بر احداث ساختمان اداری، آموزشی و پرورشی برای استفاده هر چه بهتر دانش‌آموزان دختر و پسر ابتدایی این روستا، دو هزار و ۵۰۰ مترمربع از زمین این آموزشگاه محوطه‌سازی شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با اشاره به دیوارکشی محیط این آموزشگاه به طول ۳۰۰ متر و به‌منظور  حراست و تأمین امنیت جسمی نوباوگان مرزنشین در محیط مقدس مدرسه اظهار کرد: بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز دختر و پسر مرزنشین دوره اول ابتدایی روستای نوغاب هندوالان شهرستان درمیان از نعمت فضای آموزشی، پرورشی و تربیتی استاندارد برخوردار شدند.

وی از آغاز عملیات اجرایی احداث ۱۵ کلاس درس در شهرستان درمیان خبر داد و گفت: هم‌اکنون ۱۹ کلاس درس با میانگین پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی، در این شهرستان مرزی، در دست احداث است.

نماینده وزیر آموزش و پرورش در خراسان‌جنوبی ضمن تبریک ایام میلاد حضرت محمد(ص) و  هفته وحدت از شهرستان درمیان به‌عنوان دانشگاه تقریب مذاهب در استان یاد کرد و افزود: وحدت جهان اسلام، زمینه‌ساز شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی و ایجاد نظم نوین جهانی براساس گفتمان انسان‌ساز اسلام محمدی(ص) می‌شود و جهان را از زیر یوق استعمار و استبداد خودکامگان طاغوت رهایی می‌بخشد.

دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با بیان اینکه امامین انقلاب در گفتار و رفتار خود نقشه راه و محورهای وحدت‌آفرین در جهان اسلام و بین مسلمانان تبیین، تدوین و ترسیم کرده‌اند، تصریح کرد: وحدت ضامن ارتقا مادی و معنوی جهان اسلام و نورافشانی آن برای همه گیتی است و لازمه تحقق این مهم آن است که ملت‌های مسلمان یکدیگر را نه از راه فتنه‌انگیزی دشمن بلکه از راه گفت‌وگو و رفت‌وآمد بشناسند و از ظرفیت یکدیگر آگاه شوند.

این مقام مسئول در آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با بیان اینکه وحدت نه یک امر روبنایی بلکه مسئله‌ای زیربنایی و پیش‌شرط برای رسیدن به آینده مطلوب مسلمانان است، تصریح کرد: ایمان و امید، نرم‌افزار رسیدن به اقتدار و وحدت، موجب تحکیم باورهای دینی در میان نسل آینده‌ساز و ضامن پیشرفت در تمامی عرصه‌ها می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی امید و وحدت را ویژگی بارز مردم مؤمن، انقلابی و بصیر خراسان‌جنوبی برشمرد و گفت: دشمنان قسم‌خورده اسلام و انقلاب اسلامی با هدف قرار دادن سه رکن وحدت، ایمان و امید به‌دنبال رخنه در فکر و اندیشه نسل آینده‌ساز و نوجوان ایران اسلامی با هدف شکستن کمر ایمان و استقامت این ملت قهرمان در برابر زیاده‌خواهی‌های آنان و در نهایت سلطه و غلبه بر ذخایر ارزشمند و تمامیت ارضی ایران اسلامی هستند.

وی هدف راه‌اندازی فتنه سال گذشته را در همین راستا و تعطیلی نظام تعلیم و تربیت دانست و افزود: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، ایران عزیز، آیینه تمام‌نمای وحدت و دانشگاه تقریب مذاهب در بین ملت‌های مسلمان  شناخته می‌شود و این امر بر دشمنان و مزدوران ایشان تلخ و سنگین آمده و به همین خاطر با اجیر کردن مزدوران به دنبال از هم گسستن این وحدت هستند.

به گفته موسوی‌نژاد مهمترین رسالت فرهنگیان به‌عنوان افسران سپاه پیشرفت و علما و روحانیون معزز شیعه و سنی، صیانت از وحدت و سلامت جسم، روان و اندیشه نسل آینده‌ساز انقلاب اسلامی است.

یادآور می‌شود، اعتبار هزینه‌شده برای احداث این مدرسه از محل منابع دولتی و کمک خیر، چهار میلیارد تومان بوده و مساحت آموزشی 746 مترمربع و دو هزار و 500 مترمربع محوطه‌سازی از جمله مشخصات فنی آموزشگاه محمدحسین خان عطایی نوغاب است.

انتهای پیام
captcha