مطهره خراشادیزاده، داور مسابقات قرآن در خراسانجنوبی در گفتوگو با ایکنا از خراسانجنوبی درخصوص چگونگی توجه به فعالیتهای قرآنی بانوان اظهار کرد: یکی از مشکلات در عرصه فعالیتهای قرآنی بانوان، کمبود اساتید بانو در برخی از رشتههای آموزش قرآن است.
وی با بیان اینکه در رشتههای صوت و لحن این کمبود بیشتر حس میشود، افزود: اگر زمانی یک یا دو نفر مطرح و مستعد برای آموزش در این مباحث، با هر دلیلی نتوانند کلاسهای آموزشی را برعهده گیرند، این کلاسها بیمعلم خواهند ماند.
این داور مسابقات قرآن با بیان اینکه بارها شده که به همین دلیل بانوانی که رغبت به فراگیری تخصصی صوت و لحن قرآن را دارند، در آرزوی شرایطی مساعد برای آموزش این دو حوزه قرآنی ماندهاند، تصریح کرد: اساتید کشوری به استان دعوت میشوند اما ممکن است بانوان در شرایط و زمان مشخصی که اساتید کشوری در استان حضور دارند نتوانند در کلاسها شرکت کنند.
خراشادیزاده ادامه داد: از طرفی کلاسهای صوت و لحن نباید بهصورت فشرده برگزار شود، چراکه کارآیی لازم را برای فعالان قرآنی نخواهد داشت. اگر چند نفر از اساتید خانم از افراد بومی و مستعد، برای کسب آموزشهای تخصصی و بهرهمندی از حضور اساتید کشوری و با حمایت ارگانهای مسئول به شهرهای دیگر اعزام شده و سپس بهصورت پیوسته و منظم کلاسهای آموزشی در استان برگزار شود، سطح کیفی مباحث قرآنی کلاسهای آموزشی و مسابقات استانی و کشوری قطعا ارتقا مییابد.
این داور مسابقات قرآن بیان کرد: از طرف دیگر در زمینه فعالیتهای قرآنی بانوان در استان این را باید گفت که در خراسانجنوبی آنچنان که لازم است براساس پتانسیلهایی که وجود دارد به بانوان و فعالیتهای آنها اهمیت داده نمیشود و در حوزه لفظ و گفتار نیز تنها آقایان بهعنوان استاد معرفی میشوند.
وی افزود: این موارد، انگیزه بسیاری از بانوان را برای فعالیتها و افزایش سطح مهارتی قرآنی گرفته و دنبال توسعه آگاهیهای خود در این زمینه نرفته، در نتیجه سالها در همان سطح باقی میمانند و دست از تلاش برمیدارند. ارگانهای مسئول باید جایگاه بانوان را دوباره احیا کرده و پتانسیلهای بینظیرشان را در مسابقات و فعالیتهای قرآنی ببینند.
انتهای پیام