کد خبر: 4147133
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۵
مشاور وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد:

گلایه از عدم ارتباط نظام مند بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: متأسفانه در برهه‌ای از زمان، از ارتباط نظام مند بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش غفلت شده است.

حجت الاسلام حمید نیک زاد، مشاور وزیر آموزش و پرورشبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حجت الاسلام حمید نیک زاد، مشاور وزیر آموزش و پرورش، امروز ۲۱ خرداد در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: همکاری‌های حوزه علمیه، روحانیت و آموزش و پرورش سابقه طولانی داشته که ابتدایی‌ترین آن به مکتب خانه‌ها بر می‌گردد.

وی با بیان اینکه زمانی که اسلام پا به عرصه وجود گذاشت علما و روحانیون مروج آموزش و فرهنگ ناب الهی بوده‌اند، تصریح کرد: اعتقادی که اسلام ایجاد کرد بحث عارضی نبود بلکه جزو مبانی و اصول است.

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش ادامه داد: قبل از انقلاب برخی از کتب درسی توسط علما نگاشته شده و بعد از انقلاب نیز در این زمینه اتفاقات خوبی رقم خورد، اما متأسفانه در برهه‌ای از زمان ارتباط نظام مند بین حوزه و آموزش و پرورش آنچنان که شایسته بوده ورود پیدا کنیم غفلت شده است.

نیک زاد با بیان اينکه نکته مهم در شرایط فعلی جبران این غفلت است، افزود: علما و روحانیون به عنوان حامیان معارف واقعی اسلامی، قرآن و روایات بوده و اصلی ترین منبع به شمار می‌روند.

نیک زاد با بیان اینکه ستاد همکاری آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه از سال ۸۴ تشکیل و در دهه ۹۰ رسمی‌تر شد، اظهار کرد: در دهه ۹۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی به این موضوع ورود یافت و در سال ۹۵ مصوباتی داشت اما متأسفانه دولت قبل از ابلاغ رسمی آن دست نگه داشت تا اینکه در روزهای آغازین دولت کنونی این مصوبات ابلاغ شد.

وی یکی از برنامه‌ها ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش را طرح امین برشمرد و گفت: براساس این طرح ورود طلاب مستعد خواهر و بردار در آموزش و پرورش به عنوان نیروی مبلغ صورت پذیرفته که تأثیرات خوبی داشته است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در رابطه با طرح امین گفت: اتفاقات خوبی طی سال گذشته در رابطه با اجرای این طرح رقم خورد به طوری که شاهد رشد ۵ برابری حضور روحانیون در مدارس بوده‌ایم.

انتهای پیام
captcha