حسن سلمانی، رئیس اداره امور قرآنی ادارهکل تبلیغات اسلامی خراسانجنوبی در رابطه با برگزاری دورههای آموزشی برای فعالان قرآنی، در گفتوگو با ایکنا از خراسانجنوبی اظهار کرد: توانمندسازی مربیان قرآنی و توجه آنان به روانشناسی ذهن برای جذب بیشتر مخاطب در برنامههای امسال و سال آینده این اداره است که به دنبال آن هستیم.
وی افزود: یک مربی قرآنی باید بداند چگونه مخاطب را جذب و از چه روشهای خلاقانهای برای ادامه مسیر آموزش قرآن استفاده کند. در این راستا از تخصصیسازی آموزش مربیان قرآنی در طول سال غافل نشدهایم و معتقدیم باید به سطحی برسیم که بینیاز از استانهای دیگر باشیم.
سلمانی ادامه داد: اصول و آموزشهای قرآنی نیز مانند هر آموزش دیگری نیازمند ابداع و خلاقیت است که این امر با آموزش مربیان در طول سال باید دنبال و پیگیری شود؛ نباید به هیچ بهانهای این آموزشها تعطیل شود. در حقیقت اطلاعات مربیان و فعالان قرآنی باید دائما بهروز شود.
رئیس اداره امور قرآنی ادارهکل تبلیغات اسلامی خراسانجنوبی بیان کرد: در این جهت، طی امروز، 23 اسفندماه طرح آیههای زندگی با موضوع سبک زندگی قرآنی و روانشناسی ارتباط مؤثر ویژه فعالان قرآنی، طلاب، مشاوران و فرهنگیان برگزار خواهد شد تا فعالان قرآنی و افراد اثرگذار آموزشی با اصول جذب و آموزش درست قرآن آشنا شوند و به عبارت دیگر تنها برنامههای روتین را دنبال نکنند.
سلمانی با بیان اینکه این برنامه با حضور زمان نامیان، حافظ و قاری بینالمللی و روانشناس، در ادارهکل تبلیغات اسلامی استان خراسانجنوبی برگزار میشود، افزود: در طول سال آینده نیز با دعوت از قاریان بینالمللی از ظرفیت شهرستانها بهره میبریم و معتقدیم این ظرفیتها تنها نباید در مرکز استان به آن پرداخته شود.
وی با بیان اینکه قرآن باید در زندگیها جریان داشته باشد و باید این محوریت با حضور فعالانه مؤسسات قرآنی دیده شود، تصریح کرد: باید به دنبال راهکارهای جدیدی همراه با خلاقیت غیر از مسیرهای معمول باشیم که به جذب بهتر و نتیجه شایستهتر برسیم.
رئیس اداره امور قرآنی ادارهکل تبلیغات اسلامی خراسانجنوبی بیان کرد: جامعه نباید تصور کند فعالان قرآنی در یک محیط بدون خلاقیت و همراه با فعالیتهای روتین در حال کار هستند؛ باید این نوآوری در متن کارهای فعالیتهای قرآنی دیده، ساخته و پرداخته شود.
سلمانی یادآور شد: باید دید مفاهیم قرآن و آموزههای دینی با چه راهی اگر پیادهسازی شود، تاثیر بیشتری خواهد داشت؛ در واقع باید همان مقدار که به آموزش پرداختهایم، به کاربردیسازی این آموزشها نیز بپردازیم.
انتهای پیام