کد خبر: 4092348
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۸

بودجه‌های قرآنی؛ چالش جدانشدنی مؤسسات

حافظ قرآن اهل سنت گفت: بودجه و امکانات برای فعالیت‌های قرآنی مهم‌ترین اصل برای استمرار فعالیت‌هاست که متأسفانه اکنون نادیده گرفته شده است؛ اما برای احیای آموزش‌ها و کلاس‌های قرآن باید اهتمام ویژه به این حوزه داشته باشیم.

مولوی مهدی پرناک، حافظ کل قرآن و کارشناس ارشد رشته ادبیات عربمولوی مهدی پرناک، حافظ کل قرآن در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: در دو دهه ابتدای انقلاب ارگان‌ها توجه ویژه‌ای به بحث قرآن داشتند، اما متأسفانه در حال حاضر بودجه‌های قرآنی بسیار اندک شده است.

وی افزود: دو سال شیوع کرونا باعث کاهش فعالیت قرآن‌آموزی و برگزاری کلاس‌های این حوزه شد. همچنین تعداد اردوهای قرآنی و محافل قرآن نیز کاهش پیدا کرد که باید در این امر چاره‌اندیشی کرد.

این فعال قرآنی اهل سنت که در روستای قرآنی دادران درمیان در حال ارائه آموزش‌های قرآنی است، ادامه داد: مسابقات قرآن نیز تنها گاهی به‌صورت نمادین برگزار می‌شود و جوایز نفیس و بودجه مناسبی به آن تعلق نمی‌گیرد و این امر باعث جدایی بسیاری از قرآن‌آموزان از فعالیت‌های قرآنی و آموزشی و یادگیری شده است.

پرناک با اشاره به اینکه لازم است در دولت انقلابی حافظان و قاریان قرآن بسیار مورد توجه قرار گیرند، بیان کرد: خانواده‌های قرآنی باید مورد توجه قرار گیرند تا الگویی برای دیگر خانواده‌ها باشند.

وی افزود: موضوع دیگر این است که شرایط اقتصادی عملا کلاس‌های قرآن را بی‌رونق و بی‌استقبال کرده و در این راستا پیشنهاد این است که ارتباط خوبی بین دولت و جامعه قرآنی صورت گیرد.

پرناک با بیان اینکه پیشرفت فعالیت‌های قرآنی در گرو تعامل خوب فعالان قرآنی و بدنه دولت است، اظهار کرد: در شرایط کنونی کشور و بحران اقتصادی، اعطای تسهیلات به قرآن‌آموزان می‌تواند بسیار در پیگیری فرآیند قرآن‌آموزی مؤثر باشد.

وی با بیان اینکه تا زمانی که دولت حمایت‌های ویژه و خاص خود را برای قرآن‌آموزان نداشته باشد نمی‌توان به پیشرفت برنامه‌های قرآنی در این برهه از زمان امیدوار بود، تصریح کرد: بودجه و امکانات برای فعالیت‌های قرآنی مهم‌ترین اصل است که متأسفانه اکنون نادیده گرفته شده است؛ اما برای احیای فعالیت‌های قرآنی و کلاس‌های قرآن باید اهتمام ویژه به این حوزه داشته باشیم.

این فعال قرآنی اهل سنت با بیان اینکه قوانین دست و پاگیر برای فعالیت مؤسسات قرآنی باید از سر راه برداشته شود، بیان کرد: تخصیص بودجه به مؤسسات قرآنی برای خلاقیت در آموزش، اختصاص تسهیلات به فعالان قرآن و توجه بیشتر به خانواده‌ها برای تشکیل خانواده‌های قرآنی، توحه به زیرساخت‌ها و اعطای بیمه برای اساتید و فعالان قرآنی از مهم‌ترین انتظارات کنونی جامعه قرآنی است.

انتهای پیام
captcha