کد خبر: 4042788
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۳

نگذاریم مشکلات جامعه قرآنی کهنه شود

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی با بیان اينکه سال‌هاست که فعالان قرآنی از مواردی رنج می‌برند که هنوز حل نشده است، گفت: میزان دیده شدن مؤسسات فرهنگی هنری با مؤسسات قرآنی بسیار فاصله دارد؛ این مؤسسات نه تنها دیده نشده است بلکه روز به روز خانه به دوش‌تر و بعد محو می‌شوند.

حسن سلمانی، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی حسن سلمانی، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: عدم وحدت رویه و از هم گسیختگی بین فعالان قرآنی از معضلات است در صورتی که تا زمانی که اتحاد و وحدت بین جامعه قرآنی وجود نداشته باشد به رهیافت مناسبی نمی‌رسیم.

وی با بیان اینکه دستگاه‌ها باید خود را با برنامه‌های قرآنی وفق دهند، افزود: راهکار این از هم گسیختگی بین فعالان قرآنی و دستگاه‌ها سخت نیست؛ باید دورهمی‌های قرآنی شکل بگیرد تا مشکلات قرآنی بیان و بررسی شود؛ نهادهای مردمی و مؤسسات قرآنی نیز تجربه موفقی است که باید دیده و درک شود.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی ادامه داد: از طرفی میزان دیده شدن مؤسسه فرهنگی هنری با مؤسسات قرآنی بسیار فاصله دارد؛ این مؤسسات نه تنها دیده نشده؛ بلکه روز به روز خانه به دوش‌تر می‌شوند و بعد محو می‌شوند و انگار هیچ برنامه‌ای حتی برای نگه داشتن آن‌ها وجود ندارد.

سلمانی اظهار کرد: مشکل ما این است که حوزه قرآن درآمدزا نیست چون خانواده‌ها دغدغه قرآنی ندارند؛ اعتبار به حدی کم است که نمی‌توان بین برنامه‌ها تقسیم کرد و تنها اگر حمایت از تشکل‌های قرآنی و مؤسسات را اجرایی کنیم به هر مؤسسه، زیر یک میلیون تومان می‌رسد.

وی با بیان اینکه حوزه قرآن نه تنها بین مسئولان حتی در بین جامعه مذهبی نیز مظلوم است، تصریح کرد: گاهی حتی هیئت‌های مذهبی قابلیت‌های قرآنی را در نظر نمی‌گیرند؛ در حالی که باید مطالبه‌گری داشته باشند.

سلمانی با بیان اینکه چرا هیئت‌های مذهبی و مساجد فضای قرآنی را در اختیار مؤسسات قرآنی نمی‌گذارند، یادآور شد: لازم است سه‌گانه قرآن، هنر و رسانه بیشتر دیده شود؛ اگر به این سه‌گانه دست یابیم هم فعالیت‌ها بیشتر دیده شده و هم تشویق‌ها و رغبت‌ها بیشتر می‌شود.

وی بیان کرد: وقتی به مؤسسه قرآنی همانند مؤسسه فرهنگی و هنری توجه نمی‌کنیم نباید انتظار داشته باشیم به آن سطح از توجه و پیگیری امور فعالان قرآنی برسیم؛ مشکل اینجاست که ما از خود فعالان قرآنی هیچ‌گاه برای حل مشکلات استفاده نکرده‌ایم‌.

سلمانی ادامه داد: برای توجه به فعالیت‌های قرآنی در قرن جدید لازم است ابتدا دورهمی‌های قرآنی دائمی برای بررسی و چاره‌اندیشی مشکلات آموزشی و مشکلات مخالف فعالان تشکیل شود؛ مؤسسات قرآنی بیشتر دیده شوند و با تبلیغات مناسب کاری کرد که خانواده‌ها به اندازه امور دیگر در این حوزه نیز هزینه کنند.

انتهای پیام
captcha