مطهره خراشادیزاده، داور مسابقات قرآن در خراسانجنوبی در گفتوگو با ایکنا از خراسانجنوبی، اظهار کرد: مسابقات قرآن یکی از جلوههای بهروز پیشرفتهای قرآنی در جامعه است؛ در حالی که ما هر ساله بر روی یک خطر سیر مستقیم حرکت کرده و کاری به انجام خلاقیتها نداریم و این برای ادامه فعالیتهای قرآنی بسیار ضرررسان است.
وی افزود: وقتی خلاقیت را در مسابقات قرآن از بین ببریم و نابودش کنیم، دیگر راهی برای پیشرفت باقی نمیماند؛ چگونه انتظار داریم با این وجود هر روز پیشرفتهای نویی در حافظان و قاریان ببینیم. وقتی حتی اسلوب حفظ و یا قرائت در مسابقات بینالمللی قرآن را نمیدانیم چگونه به فکر ارتقای آموزشهای قرآنی و ارتقای حافظان قرآن هستیم.
خراشادیزاده ادامه داد: اگر به دنبال خلاقیت و نوآوری هستیم، باید این امر را در داوران نیز ببینیم؛ داوران لازم است با متدها و روشهای بینالمللی مسابقات قرآن در دنیا آشنا شوند و بر آن اساس برای برگزاری بهتر مسابقات به مسئولان پیشنهاد دهند، گرچه این امر سخت است، اما شدنی است.
وی افزود: فراموش نکنیم برای بهتر دیده شدن در عرصه قرآنی و بروز پیشرفتهای آموزشی، مسابقات قرآن بهترین راه است؛ در حالی که چند سالی است این حوزه را از خاطر بردهایم و تنها برای عملکرد پر کردن مسابقات را برگزار میکنیم. اسلوبشناسی مهمترین اصل در برگزاری مسابقات قرآنی است و دیده شدن خلاقیت، بهرهگیری از نظرات مربیان آموزشی و حافظان و قاریان قرآن و همچنین پرداختن به محتواهای آموزشی مسابقات مهمترین اسلوبهاست.
این داور مسابقات قرآن ادامه داد: وقتی حتی به اسلوب اولیه و اصول اساسی مسابقات قرآن توجه نداریم، نمیتوانیم توقع کار بسیاری داشته باشیم؛ در همه دنیا این اسلوب را رعایت میکنند و ما با وجود قاریان و حافظان برجسته نباید این امر را نادیده بگیریم.
وی یادآور شد: نکته بعدی توجه به کودکان برای برگزاری مسابقات قرآن است؛ ولی وقتی زیرساختها آماده برگزاری این نوع از مسابقات نیست؛ چه باید کرد؟ بهترین راه توجه مسئولان نهادهای قرآنی به این نوع برگزاریهاست.
انتهای پیام