کد خبر: 3996476
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۷

حضور رئیس جمهور در جمع مردم محله کاظمیه بیرجند

رئیس جمهور در ادامه سفر به خراسان‌جنوبی در جمع مردم خیابان کاظمیه بیرجند حضور یافت.

حضور رئیس جمهور در جمع مردم محله کاظمیه بیرجندبه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان‌جنوبی، گفتگوی بی واسطه با مردم، هدف از حضور امروز ۱۹ شهریورماه حجت‌الاسلام و المسلمین رئیسی در محله کاظمیه بود.

استاندار و جمعی از وزرا نیز در معیت رئیس جمهور در این محله حضور پیدا کردند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ما از مشکلات شما بی اطلاع نیستیم، گفت: به جمع شما آمدیم تا هم حال شما را جویا شویم و هم کاری برای این مناطق صورت گیرد.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی افزود: حاشیه شهر بیرجند مثل بسیاری از شهرهای کشور از مردمانی تشکیل شده که به دلیل ایجاد مشکلاتی چون خشکسالی، کم آبی و تحمیل شرایط به این مناطق مهاجرت کرده‌اند.

وی گفت: اگر زمینه‌های لازم مهیا شود، جوانان شما اهل کار و فعالیت هستند.

رئیس جمهور همچنین در جریان بازدید از معدن زغالسنگ پروده گفت: نظام پیمانکاری باید متحول شود و حقوق کارگران به هیچ عنوان نباید ضایع شود.

وی اظهار کرد: از موضوعات مهمی که باید مدنظر داشت، این است که کارگران نباید نگران بیمه، دستمزد و سختی کار خود باشند.

رئیسی با تعیین مهلتی ۲۰ روزه برای پیمانکاران این حوزه، تصریح کرد: طی این مدت، وضعیت زندگی کارگران اینجا باید متحول شود و اگر این اتفاق نیفتد، اقدام لازم را در این زمینه انجام خواهیم داد.

رئیس جمهور با بیان اینکه معادن شهرستان طبس زمینه توسعه فراوانی دارد، اظهار کرد: زیرساخت‌های معدنی باید تکمیل شود، چرا که اگر این منطقه و معادن آن درست توسعه پیدا کند، نیاز کشور کاملاً برطرف می‌شود و نیازی به واردات نداریم.

رئیسی تحقق این موضوع را منوط به دو شرط اساسی دانست و گفت: علاوه بر این که زیرساخت‌ها باید تکمیل شود، معتقدم کارگران عزیزی که اینجا کار می‌کنند هم باید حقوقشان به طور کامل پرداخت شود و حقی از آنان ضایع نشود.

انتهای پیام
captcha