کد خبر: 3996205
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۶

راهیابی دانشجویان دانشگاه بیرجند به مرحله سراسری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان

دبیر اجرایی سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه بیرجند گفت: هشت دانشجوی دانشگاه بیرجند به مرحله سراسری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور راه یافتند.

راهیابی دانشجویان دانشگاه بیرجند به مرحله سراسری جشنواره قرآن و عترت دانشجویانبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه بیرجند، محمد سیف الهی، دبیر اجرایی سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه بیرجند، امروز 18 شهریورماه اظهار کرد: این دانشجویان در بخش‌های معارفی، شامل رشته‌های(آشنایی با احادیث اهل بیت(ع)، احکام، حفظ موضوعی قرآن کریم و رشـته‌های آشـنایی با مفاهیم نهج البلاغه از بخش‌های نهج البلاغه و نیز رشته‌های حفظ از بخش آوایی شامل رشـته‌های (حفظ کل و حفظ 5جزء قرآن کریم) به این مرحله از مسابقات راه یافتند.

وی افزود: احمد رضا جمع آور در رشته احکام، عارف پیشه‌ور در رشته آشنایی با احادیث اهل بیت(ع)، سهیلا مقدم افتخاری در رشته حفظ موضوعی قرآن کریم، زینب غضنفری در رشته نهج البلاغه، طاهره زارعی در رشته نهج البلاغه، سید عبداله فاضلی در رشته حفظ کل قرآن کریم، زهرا خسروی اسفزار در رشته حفظ پنج جزء قرآن کریم و سعید علیشاهی در رشته حفظ پنج جزء قرآن کریم راه یافتگان به این دور از مسابقات بودند.

دبیر اجرایی سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه بیرجند افزود: آزمون انتخابی این مرحله  18 مرداد 1400 بصورت مجازی توسط اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار گردید و راه یافتگان می‌بایست در مرحله سراسری این جشنواره و برای راه‌یابی به مرحله ملی به رقابت بپردازند. ضمناً، زمان و منابع آزمون مرحله سراسری که به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود، متعاقباً به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید.

انتهای پیام
captcha