کد خبر: 3993164
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۷
انتظار جامعه قرآنی از دولت / 3

اولویت‌بندی فرهنگی برای بودجه‌های قرآنی درنظر گرفته شود

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه اعتبارات قرآنی، به موقع تخصیص نیافته و به نسبت جمعیت در بین مناطق مختلف استان توزیع نمی‌شود، اظهار کرد: تقاضا داریم اولویت‌بندی فرهنگی برای بودجه‌های قرآنی درنظر گرفته شود.

اولویت‌بندی فرهنگی برای بودجه‌های قرآنی درنظر گرفته شود.حسن سلمانی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: فعالیت‌های قرآنی، در محاصره بودجه‌های کم و قطره چکانی قرار دارند.

وی با بیان اینکه هرسال بودجه‌ها کاهش می‌یابد، افزود: با این وضع بودجه‌ها نباید انتظار داشت به تمام برنامه‌ها و طرح‌ها جامه عمل بپوشیم.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه باید جهت دهی مناسبی برای اعتبارات صورت گیرد چراکه اعتبارات کم است و به تمام حوزه‌ها نمی‌رسد، بیان کرد: یکی از موضوعات مهم در ارائه فعالیت‌های قرآنی مشکل مکان مؤسسات قرآنی است به گونه‌ای که بسیاری از مؤسسات قرآنی، حتی مبلغ اجاره‌بها را ندارند. مشکل مکان مؤسسات با همکاری بین دستگاه‌ها حل می‌شود که نیاز به هم‌افزایی دارد چراکه بزرگترین مشکل این امر است و از طرفی دستگاه‌ها زمین و ساختمان‌های بسیاری در اختیار دارند که باید دولت به این پیشنهاد فکر کند. 


بیشتر بخوانید:


وی تصریح کرد: واگذاری زمین ارزان قیمت با کاربری فرهنگی از سوی راه و شهرسازی و اعطای وام به مؤسسات برای خرید زمین و یا رهن مکان می‌تواند مشکلات مؤسسات را مرتفع کند.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی بیان کرد: در این سال‌ها پیگیری صندوق قرض الحسنه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی استان پیگیری مشکلات قرآن‌آموزی نابینایان و تهیه کتب ادعیه و قرآن خط بریل صورت گرفته و تلاش کردیم زمینه فعالیت را مساعدتر کنیم.

سلمانی با بیان اینکه بهره‌گیری مفید از نخبگان قرآنی و نبود کادر متخصص قرآنی نیز یکی دیگر از مشکلات استان است، افزود: این مشکل به حدی بزرگ بود که ما برای برگزاری یک دوره باید مربی از خارج از استان می‌آوردیم و هزینه‌های بسیاری را متحمل می‌شدیم. در سال‌های اخیر برای تربیت مربیان و کادر متخصص قرآنی فعالیت‌های شاخصی صورت گرفته است که امیدواریم با همین روند این دوره‌ها ادامه یابد.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی بیان کرد: از سوی دیگر، فعالان قرآنی آینده شاخصی ندارند و به گونه‌ای آینده شغلی آنان مبهم است و این امر این جامعه را بیشتر از هر امری می‌آزارد. همه این موارد در قالب بودجه‌های مطلوب به سرانجام مناسب می‌رسد؛ در حالی که هر سال بودجه‌ها تقلیل می‌یابند و این امر ما را از آینده درخشانی که با وجود نخبگان قرآنی در استان می‌توانیم داشته باشیم دور می‌کند.

وی یادآور شد: از سویی دیگر اعتبارات قرآنی، به موقع تخصیص نیافته و به نسبت جمعیت در بین مناطق مختلف استان توزیع نمی‌یابد که تقاضا داریم اولویت‌بندی فرهنگی برای بودجه‌های قرآنی درنظر گرفته شود و به استان مرزی خراسان‌جنوبی که در معرض آسیب‌هاست بیشتر بودجه تعلق گیرد.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی بیان کرد: اکنون در دوران شیوع کرونا بیشتر از قبل به بودجه نیاز داریم چراکه ادامه فعالیت‌های قرآنی در این دوران بیشتر از هر چیز نیازمند ایده‌پردازی است و این ایده‌پردازی و تولید محتوا نیازمند بودجه مناسب است.

انتهای پیام
captcha