احمد ایمانی، نفر سوم بخش حفظ موضوعی قرآن در مسابقات ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در گفتوگو با ایکنا از خراسانجنوبی، اظهار کرد: حفظ قرآن من را با دنیای جدیدی آشنا کرد که انگار پیش از آن درک نکرده بودم؛ دنیایی از شناخت خود و شناخت خداوند و موجودیت دنیا.
وی با بیان اینکه از کودکی رؤیای حافظ قرآن شدن داشتم، افزود: برادر بزرگترم حافظ قرآن است و برایم الگوی خوبی ساخت و سپس از دوران راهنمایی در مسابقات مختلفی شرکت میکردم.
این فعال قرآنی با بیان اینکه پس از حفظ در مسابقات بسیاری شرکت کردم و مقامهای زیادی در مسابقات استانی و کشوری کسب کردم، تصریح کرد: در سال دوم دبیرستان مقام اول استانی در رشته حفظ کل قرآن و در سال سوم دبیرستان مقام دوم استانی در رشته حفظ کل و مقام سوم کشوری در سال اول دانشگاه در رشته پنج جزء را کسب کردم.
وی با بیان اینکه امسال نیز در مسابقات ملی مقام سوم در رشته حفظ موضوعی را کسب کردم، بیان کرد: با وجود ملی بودن این مسابقات، سطح برگزاری مسابقه پایین بود و چندین مورد ضعف وجود داشت.
این حافظ اهل سنت تصریح کرد: در مورد سؤالات آزمون، امکان بارگذاری برای عدهای میسر نبود و همین باعث شد مجددا امتحان گرفته شود. اختتامیه مسابقه نیز بهدلیل اینکه بهصورت برخط بود، قطعی صدا و تصویر وجود داشت و این در روند برگزاری اختلال ایجاد کرده بود.
وی که دانشجوی دانشگاه فنی و حرفهای منتظری مشهد است، اظهار کرد: لازم است مسابقات قرآن نیز متناسب با نیاز زمان تغییر کنند، چراکه ما نیاز داریم در این زمینه نیز بهروز باشیم تا مسابقات بینالمللی را بتوانیم با بهترین کیفیت برگزار کنیم؛ به هر حال جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که باید در زمینه فعالیتهای قرآنی و مسابقات قرآن و معارف نیز بهروز و قوی باشد.
این فعال قرآنی، توصیهای نیز به هم سن و سالانش داشت و بیان کرد: با برنامهریزی و تلاش قطعا انسان میتواند کارهای بزرگی انجام دهد و در این راه قرآن، روشنکننده مسیر انسان است.
ایمانی با اشاره به اینکه پیشرفت در درسهایم را مدیون حفظ قرآن هستم، بیان کرد: حفظ قرآن، ذهن را باز کرده و قدرت تجزیه و تحلیل بسیاری به ذهن میدهد.
وی یادآور شد: برخورداری از یک جامعه پویا و فعال قرآنی، نیازمند بهرهگیری از روشهایی است که نیاز جامعه است؛ بهطور مثال توانمند شدن در برگزاری مجازی مسابقات و یا آموزش در فضای مجازی میتواند ما را به اهدافمان در تمام گروههای سنی برساند.
ایمانی تصریح کرد: آنچه مهم است این است که فعالیتها و برنامههای قرآنی باید همپای دیگر فعالیتها در فضای مجازی رشد کنند و پرورش یابند تا زمینه بیشتر استفاده افراد را فراهم آوریم؛ فراموش نکنیم تا زمانی که به نیازهای جامعه در فعالیتهای قرآنی توجه نکرده و برنامهها و مسابقات را براساس نیازسنجی پیش نبریم، موفق نخواهیم بود.
وی اظهار کرد: دانشجویان، کودکان، نوجوانان و جوانان، هر یک نیازمند بروز عرصه و وجه خاصی از فعالیتهای قرآنی هستند که باید پیش از برنامهریزی برای مسابقات به آن توجه کرد که لازمه این امر استفاده از برنامهریزان آشنا به فعالیتهای قرآنی و بهرگیری از ذهن و تفکر فعالان قرآنی است.
انتهای پیام