زهرا موسوی، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نور هدایت در گفتوگو با ایکنا از خراسانجنوبی اظهار کرد: خراسانجنوبی با افغانستان هم مرز است، اما سؤال اینجاست که چه اندازه توانستهایم از این ظرفیت بهره ببریم، ظرفیتی که به ارتقای برنامههای قرآنی هر دو کشور کمک شایانی میکند.
وی ادامه داد: مشکل اینجاست که ما برنامهها را گاهی تنها در مرز ایران برنامهریزی و طرحریزی میکنیم؛ در حالی که وقتی این توان وجود دارد چرا تعامل برقرار نکنیم؟
این فعال قرآنی بیان کرد: اکنون که بهدلیل کرونا فعالیتهای حضوری دچار اختلال شده است، میتوان از ظرفیت فضای مجازی که مرزی ندارد برای شکلگیری تعامل بین کشورهای مسلمان بهره برد.
موسوی با بیان اینکه میتوان طرحوارههایی را نوشت و بین کشورها منعقد کرد تا هم ما و هم آنان از ظرفیت ما بهره ببرند، تصریح کرد: نباید خود را در یک حصار محصور کنیم چراکه قرآن کتابی جهانشمول است و تعامل با کشورهای دیگر به معنی اضافه شدن فکرها و ایدههای جدید برای جذب بیشتر به قرآن است.
وی با اشاره به فعالیتهای قرآنی در استان نیز بیان کرد: چرا فکر میکنیم متولی قرآن تنها یک اداره و سازمان است؛ بلکه میتوان برای توسعه فعالیتهای قرآنی از دستگاههای دیگر نیز استفاده کرد، یکی از کمکها در اختیار قرار دادن مکان توسط سازمانهای دیگر برای اجرای فعالیتهای قرآنی است.
مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نور هدایت ادامه داد: چرا برای ارتقای فعالیتهای قرآنی از دیگر ظرفیتهای پنهان مانده در این سالها بهره نبریم؛ نباید به برنامههای روتین قرآنی که در سال برگزار میشود اکتفا کرد بلکه هر سال با توجه به اقتضائات و شرایط باید طرح نویی اجرا کرد.
موسوی تصریح کرد: وقتی برای هر حوزهای خلاقیت و نوآوری را دخیل میدانیم در حوزه قرآنی نیز که جا برای کار بسیار است و قرآن در هر حوزهای برنامه دارد، نیز باید این بحث خلاقیت و نوآوری را قائل بود.
وی یادآور شد: فراموش نکنیم حوزه پرداختن به مباحث قرآنی بسیار گسترده است، تنها فکرها و ایدههای نو با توجه به مقتضیات زمان لازم دارد که میتوان این فکرها را با تعامل بیشتر به دست آورد.
انتهای پیام