مطهره خراشادیزاده، داور مسابقات قرآنی در گفتوگو با ایکنا از خراسانجنوبی، اظهار کرد: مردم نسبت به مفاهیم دینی بیتفاوت شدهاند و گاهی آن چنان که باید در خانواده نیز در مورد این مفاهیم صحبتی نمیشود و قرآنها چندان از کتابخانهها بیرون نمیآیند.
وی افزود: نبود احساس نیاز به مفاهیم دینی به خصوص در قشر جوان هشدار دهنده است چراکه هرگونه که فرد عادت کند ادامه زندگی را به همان نحو پیش خواهد گرفت.
این فعال قرآنی بیان کرد: لازم است حساس سازی لازم در این خصوص صورت گیرد و بانوان فعال قرآنی یکی از مهمترین عناصر در این زمینه هستند و نباید به بهانه کرونا از این فعالیتها دست کشید.
خراشادیزاده اظهار کرد: حال که کرونا امکان آموزش حضوری و برگزاری مسابقات دسته جمعی قرآن را از ما گرفته است باید زیرساختهای مجازی را فعال کنیم و فراموش نکنیم همواره راهی برای آموزش مفاهیم جهانی قرآن وجود دارد.
وی اظهار کرد: همانگونه که قرآن برای هر بعد از زندگی انسان برنامه دارد باید برای این دوران نیز از این برنامهریزی بیبدیل بهره برد، نباید ناامید شد و باید ادامه داد.
این داور مسابقات قرآنی بیان کرد: نباید با روشهایی که به این نسل و عصر ربطی ندارد باعث دلزدگی جوانان شد؛ چرا در هر برنامهای باید نوآوری را به کار برد اما در مسابقات و برنامههای قرآنی انگار دوست داریم همان رویه سالها قبل را در پیش گیریم؛ اتفاقاً کرونا به ما یاد داد میتوان روشهای جدید را تمرین و آغاز کرد.
خراشادیزاده یادآور شد: این امر شروع خوبی برای برنامهریزی بعد جدیدی از برنامهها و مسابقات قرآنی است که باعث میشود هر کس حتی در خانهاش هم در برنامهها و مسابقات شرکت کند؛ اما نباید از دو فاکتور اثرگذاری و نوآوریهای مطابق با سلیقه غافل شد.
انتهای پیام