کد خبر: 3945647
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰
مدیر مؤسسه تالیات ذکر بیرجند خواستار شد:

ضریب نفوذ اعتبارات در برنامه‌های قرآنی استان‌ها بیشتر شود

مدیر مؤسسه تالیات ذکر بیرجند با بیان اینکه نیاز داریم که دستگاه‌ها، فعالیت‌های قرآنی را تقویت کنند، گفت: زیرساخت‌های نظام در تشکیلات قرآنی از منابع و فصول اعتباری مجلس گرفته تا اعتبارات وزارتخانه ضریب نفوذش در برنامه‌های قرآنی بیشتر شود.

ارسالی دوشنبه//// ضریب نفوذ اعتبارات در برنامه‌های قرآنی استان‌ها بیشتر شودهادی مساح، مدیر مؤسسه تالیات ذکر بیرجند در حاشیه بازدید معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از حسینیه امام رضا(ع) بیرجند در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: خیلی سخت است که قرآن‌آموز به خاطر نداشتن مبلغ لازم برای شرکت در آزمون قرآن و عترت، انگیزه خود را از دست بدهد و این معضلی است که اکنون با آن روبه‌رو هستیم.

وی با اشاره به استفاده از موقوفات برای برگزاری فعالیت‌های قرآنی، افزود: حُسن کار موقوفه این است که مدیریت منابع موقوفات و دید فنی که باید به‌دنبال آن باشد، وجود دارد و در خراسان‌جنوبی، موقوفه قرآنی کم نداریم، اما به نسبت کم است که با همین کمبود هم باید به سمت و سویی برود که قرآن‌آموز منتفع شود.

مدیر مؤسسه تالیات ذکر بیرجند با بیان اینکه نیاز داریم که دستگاه‌ها، فعالیت‌های قرآنی را تقویت کنند، گفت: زیرساخت‌های نظام در تشکیلات قرآنی از منابع و فصول اعتباری مجلس گرفته تا اعتبارات وزارتخانه ضریب نفوذش در برنامه‌های قرآنی بیشتر شود.

مساح با بیان اینکه مؤسسه تالیات ذکر از سال ۹۱ شکل گرفته و کلاس‌های ما در مساجد و تکایا برگزار می‌شود، افزود: خلاقیت در برگزاری برنامه‌ها از جمله برگزاری محافل قرآنی در پارک‌ها تجربه‌های خوب این مؤسسه است.

وی ادامه داد: این تجربه موفق باعث شد که صداوسیما تشویق شود و از آن سال برنامه پخش زنده قرآن را در فضای باز پوشش دهد.

مدیر مؤسسه تالیات ذکر بیرجند با بیان اینکه کارهای این مؤسسه بیشتر تبلیغی ـ ترویج است، افزود: برای کار تبلیغی و ترویجی، تمام زندگی‌ام را خرج می‌کنم و سعی می‌کنم با ارائه برنامه‌های قرآنی در بستر هنر فعالیت‌های جذاب‌تری ارائه کنم.

مساح با بیان اینکه دنیا آبستن فراگیری است و کسی موفق است که بتواند زمینه‌های بیشتری را برای این فراگیری ایجاد کند، یادآور شد: اولویت‌بندی‌ها باید در تخصیص اعتبارات مدنظر قرار گیرد، به‌طور مثال برای استانی مثل خراسان‌جنوبی که با تهاجمات خرده فرهنگ‌ها مواجه است، باید اعتبارات متناسب تزریق شود.

انتهای پیام
captcha