کد خبر: 3945221
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۶
فقهی‌زاده خبر داد:

از پیگیری افزایش تعداد بیمه‌شدگان قرآنی تا ارتقای وام‌های اعتباری

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ارتقای وام‌های اعتباری ویژه مؤسسات قرآن خبر داد و بیان کرد: اکنون بیش از هفت هزار نفر از فعالان قرآنی کشور بیمه هستند که سه هزار نفر دیگر از این افراد تا پایان سال بیمه صندوق فرهنگ و هنر می‌شوند.

ارسالی یکشنبه //// پیگیری افزایش تعداد بیمه‌شدگان قرآنی و ارتقای وام‌های اعتباریبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، 13 دی‌ماه در نشست با مدیران مؤسسات قرآن و عترت و فعالان قرآنی خراسان‌جنوبی که در سالن اجتماعات کمیته امداد امام خمینی(ره) استان برگزار شد، اظهار کرد: مدت‌هاست از اختلاف سلیقه‌ای که در برهه‌ای بین فعالان دارالقرآن مشاهده می‌شد گذشته است، اما از ابتدای سال 99 گفتمان حاکم در معاونت قرآن، یک اتحادیه است.

وی افزود: در قانون آمده است که مؤسسات قرآنی نباید مالیات بدهند و در این زمینه 90 درصد مؤسسات مشکلی ندارند و برای حل مشکل باقی مؤسسات در حال پیگیری هستیم.

فقهی‌زاده با بیان اینکه آمادگی داریم با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی مشکلات را شناسایی کنیم، افزود: بیمه فعالان قرآنی را پیگیری کرده‌ایم.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه هر سال حدود 10 میلیارد به صندوق فرهنگ و هنر به آیتم بیمه فعالان اختصاص داده شده است، تصریح کرد: سعی کردیم افرادی را که مستحق بیمه بودند، شناسایی کنیم.

وی ادامه داد: در سال 1400 مبلغی که باید اختصاص دهیم حداقل دو برابر شده است. در ابتدای مسئولیت بنده، نزدیک به سه هزار نفر بیمه شده بودند که در مدت یک سال این آمار به هفت هزار نفر رسید.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه سهمیه قرآنیان بالاترین سهمیه صندوق فرهنگ و هنر بود، اظهار کرد: سعی ما بر این است که امسال این عدد علی‌رغم افزایش دو برابری هزینه‌ها به 10 هزار نفر افزایش یابد.

فقهی‌زاده با اشاره به اینکه در هیئت رسیدگی معاونت قرآن و عترت یک پرونده عقب افتاده و رسیدگی نشده و یا در نوبت رسیدگی نداریم، افزود: درخصوص وضعیت رسیدگی به پرونده‌های فعالان قرآنی خراسان‌جنوبی نیز پیگیری جدی کرده‌ایم. درخواست حمایت‌های مالی به حق است، اما ضعف اعتبارات مالی ممکن است باعث شود آن‌طور که باید نتوانیم حمایت کنیم.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: کل اعتباری که شورای عالی فرهنگی به معاونت قرآن و عترت و دارالقرآن اختصاص داده است، حدود شش میلیارد تومان در سال 98 بوده که به مؤسسات تقدیم کردیم.

فقهی‌زاده ادامه داد: در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اولین بار در طول سال‌های دولت دوازدهم توانستیم 20 میلیارد تومان به عنوان تسهیلات قرض‌الحسنه با نرخ چهار درصد بگیریم و بسیار دنبال افزایش اعتبار بودیم. همچنین 70 میلیارد تومان تسهیلات با نرخ 12 درصد برای مؤسسات قرآنی جذب کرده‌ایم.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: طی سه سال گذشته، سه استان را از پرداخت هزینه‌های قرآن و عترت معاف کردیم و می‌توانیم یک یا دو استان دیگر را نیز معاف کنیم.

انتهای پیام
captcha