کد خبر: 3945158
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۵

رونمایی از اثر خوشنویسی نماز با حضور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیرجند

با حضور معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایشگاه خوشنویسی سردار دل‌ها افتتاح و از اثر هنری و خوشنویسی نماز رونمایی شد.

روتمایی از اثر خوشنویسی نماز  با حضور معاون قرآن وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیرجندبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، نمایشگاه سردار دل‌ها، امروز 13 دی ماه با حضور عبدالهادی فقهی زاده؛ معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل نگارخانه استاد اسماعیلی مود افتتاح شد.

در این نمایشگاه 40 اثر خوشنویسی از هنرمندان استان با موضوع سردار دلها به نمایش درآمده است و علاقه مندان تا ساعت 19 می‌توانند از این آثار بازدید کنند.

همزمان با افتتاح نمایشگاه، کارگاه همنویسی نیز با حضور هنرمندان انجمن خوشنویسی استان و با موضوع سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، برپا شد.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور بازدید از موسسات و بررسی وضعیت قرآنی استان به خراسان جنوبی سفر کرده است.

انتهای پیام
captcha