حجتالاسلام مهدی عبدالرزاقنژاد، عضو هيئت علمی دانشگاه علوم پزشكی بيرجند در گفتوگو با ايكنا از خراسانجنوبی اظهار کرد: با دقت و مطالعه در دعای مكارمالاخلاق صحيفه سجاديه میتوان چگونه زندگی كردن را آموخت و به معرفت و شناخت الهی دست يافت.
وی افزود: صحيفه سجاديه مجموعهای از ادعيه امام سجاد(ع) است كه بعد از قرآن كريم و نهجالبلاغه حاوی والاترين معارف الهی و زبور آلمحمد(ص) لقب يافته است.
عضو هيئت علمی دانشگاه علوم پزشكی بيرجند بیان کرد: صحيفه سجاديه تنها شامل راز و نياز و بيان حاجت در پيشگاه خداوند متعال نيست بلکه در این کتاب نورانی دريای بيكرانی از علوم و معارف اسلامی میباشد كه طی آن مسائل عقيدتی، فرهنگی، اجتماعی، سياسی و پارهای از قوانين طبيعی و احكام شرعی در قالب دعا مطرح شده است.
عبدالرزاق نژاد اظهار کرد: امام سجاد(ع) در خفقان زندگی میكردند و پس از رهايی از بند اسارت، با توجه به اینکه تبليغ اسلام را برعهده داشتند، به نگارش صحيفه سجاديه روی آورده و دريايی از كمال و معرفت اسلامی را به نمايش گذاشتند.
وی تصریح کرد: امام سجاد(ع) با نگارش صحيفه سجاديه آغازگر نهضتی بودند كه به نهضت دعا شهرت يافته و در آن همه معارف الهی به زبانی روان برای همگان بيان میشود.
وی خاطرنشان کرد: اين كتاب ارزشمند انسان را در ابعاد مختلف مبهوت خود ساخته و روح انسانی را با دريافتهای عميق عرفانی و با انديشههای والا و سوز و گدازهای عاشقانه جلا و صيقل میبخشد.
عضو هيئت علمی دانشگاه علوم پزشكی بيرجند با بيان اينكه صحيفه صرفاً طلب نيست، بلكه روشهای صحيح برای رسیدن مطلوب را نیز بيان میكند، يادآور شد: صحیفه سجادیه، دارويی شفابخش برای نفوس سرگردان و سرچشمهای گوارا برای تشنگان زهد، اخلاص و دعايی است كه معراج مؤمن و وسيله قرب الهی است.
انتهای پیام