به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانجنوبی، علی عربنژاد مدیرکل بهزیستی خراسانجنوبی، روز گذشته 15 مردادماه، در نخستین شورای امر به معروف و نهی از منکر بهزیستی استان اظهار کرد: اجرای بسیاری از طرحها در فعالیتهای بهزیستی از قبیل حضور روحانیون در مراکز شبه خانواده، طرح یاوران نماز در مهدهای کودک و نشست خانواده مطهر همسو با اصول و برنامههای شورای امر به معروف است.
وی افزود: ادارهکل بهزیستی استان بهعنوان یک دستگاه دولتی متولی کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی بیش از 700 مرکز، مؤسسه خیریه و NGO در سطح استان دارد و از طریق این سازمانهای مردم نهاد در راستای اجرایی کردن این فریضه الهی که از فروع دین مبین اسلام است یعنی اشاعه دادن خوبیها که در راستای اهداف سازمانی تعریف شده و پیشگیری از منکرات که در قالب آسیبهای اجتماعی عنوان میشود، اقدام میکند.
مدیرکل بهزیستی خراسانجنوبی بیان بر اهمیت و نقش امر به معروف و نهی از منکر در کاهش آسیبهای اجتماعی و تحکیم خانواده تأکید کرد و ادامه داد: کارکنان دولت خصوصاً مدیران که مردم به آنها به عنوان الگو نگاه میکنند باید از آسیبها، منکرات و ناهنجاریهای اجتماعی دوری کنند تا در مرحله بعد بتوان از عامه مردم جامعه نیز چنین انتظاری را داشت.
عربنژاد یادآور شد: خواستار اجرای طرح الگوسازی مدیران و مسئولین نسبت به موضوع عفاف و حجاب و امر به معروف، از طریق ستاد امر به معروف استان هستیم.
محمدرضا فخر، معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسانجنوبی، نیز در این مراسم به اهمیت موضوع امر به معروف پرداخت و اظهار کرد: تصویب قانون حمایت از آمرین معروف و ناهیان منکر در دولت یازدهم گام موثر و مهمی در ارتقاء سطح و نحوه اجرای این فریضه الهی و واجب فراموش شده است.
وی با تأکید بر شناسایی موارد اختصاصی نهی از منکر مرتبط با حوزه بهزیستی و معروف فراموش شده و اهمیت آموزش قبل از اجرا و پرهیز از تجسس در حریم خصوصی خانوادهها، مواد قانونی را به طور خلاصه تشریح کرد.