حجتالاسلام ابراهیم اسماعیلی، مدیر حوزه علمیه زهان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: یک جوان باید از خود بپرسد که در قبال فعالیت بیهدف در فضای مجازی چه چیزی را از دست میدهد و به عبارت دیگر از این چاقوی دو لبه چگونه استفاده میکند که در نهایت سود آن برای او بیش از ضررش باشد.
مدیر حوزه علمیه زهان اظهار کرد: مراجع درباره استفاده از برخی از شبکه های اجتماعی تلفن همراه نظر داده اند که اگر استفاده از آن به نفع دشمن نباشد بلامانع است و به همین دلیل می توان از این فضا برای تبلیغ نیز استفاده کرد.
اسماعیلی عنوان کرد: اما جوانی که بهصورت رایگان این نرمافزارها را دریافت میدارد آیا تا کنون از خود بپرسیده است که در قبال این استفاده رایگان چه چیز از من میخواهند؟ آیا در هنگان نصب نرم افزار اطلاعات شخصی وی را نمیخواهد؟
وی ادامه داد: به همین دلیل شایسته است که نرم افزارهای ایرانی استفاده شود که هم از این ابزارها برای ارتباطات آسانتر استفاده شود و هم اینکه نگران سایر مسائل امنیتی نیز نباشیم.
مدیر حوزه علمیه زهان گفت: از طرف دیگر حتی نرمافزاری که از آن استفاده میکنیم اگر ایرانی باشد بازهم باید برخی مسائل از جمله مدیریت زمان، تقوا و نظم باید مراعات شود و در غیر اینصورت فرد به اعتیاد به فضای مجازی مبتلا خواهد شد.
اسماعیلی افزود: استفاده از شبکههای اجتماعی تلفن همراه نباید فرد به وابسته کرده و او را از فضای حقیقی و و اجتماعی دور کند و از جنبه دیگر مراقب باشد که محتوایی که از این طریق نشر میدهد دارای سند صحیح باشد.
وی اظهار کرد: مطالبی که در فضار مجازی تولید میکنیم باید متناسب با نیازهای روز باشد و مراقب باشیم که خدای نکرده نشردهنده شایعات و خرافات از این طریق نباشیم.
اسماعیلی یادآور شد: والدین بهتر است با توجه بررسی نیاز فرزندشان به او اجازه دسترسی به شبکههای مجازی تلفن همراه را بدهند.