کد خبر: 1459891
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱
مدرس دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی تأکید کرد:

لزوم پرهیز از نگاه یک‌جانبه و تک‌بعدی به شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه

گروه فضای مجازی: مدرس دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی با تأکید بر پرهیز از نگاه تک‌بعدی و یک‌جانبه به شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه گفت: باید تلاش کنیم در فعالیت‌هایمان در حوزه فضای مجازی خط قرمزهای اعتقادی و اجتماعی را رعایت کنیم.


سید علیرضا محمدزاده، مدرس دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی و مسئول نظارت و ارزیابی مجمع فعالان فرهنگی خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: نباید به مقوله شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه نگاه یک‌جانبه و تک بعدی داشته باشیم.



وی بیان کرد: این مسئله از این جهت حائز اهمیت است که پدیده‌های جدید مانند شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه آثار منفی و مثبت متعددی دارد و بهتر است نسبی به آن بنگریم و با یک تحلیل دقیق و موشکافانه از زوایای مختلف تأثیرات آن را بر روابط اجتماعی بررسی کنیم.



مسئول نظارت و ارزیابی مجمع فعالان فرهنگی استان اظهار کرد: ما امروز در شرایطی قرار داریم که سرعت رشد فناوری اطلاعات ما را در بر گرفته است به‌جای بحث‌های غیرضروری بهتر است آمادگی خود را برای واکنش صحیح در برابر این پدیده ‌ها افزایش دهیم.



محمدزاده ادامه داد: از جنبه آثار مخرب، متأسفانه شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه دریچه‌ای برای اشاعه برخی از شایعات و ورود فرهنگ‌های غلط به جامعه شده که قدرت تصمیم‌گیری را از افراد گرفته و از طرف دیگر وابستگی شدید به آن موجب اتلاف وقت می‌شود.



وی عنوان کرد: اما از بعد مثبت با استفاده از همین نرم‌افزارها می‌توان گام‌های بسیار مؤثری در گسترش فرهنگ اصیل اسلامی برداشت و علاوه بر تولید محتوا نسبت به نشر این اعتقادات برگرفته از فرهنگ دینی نیز اقدام کرد.



مسئول نظارت و ارزیابی مجمع فعالان فرهنگی استان مطرح کرد: اگر پیام‌های برگرفته از اسلام حقیقی در فضای مجازی نشر یابد چون سیل خروشانی خرده فرهنگ‌های مزاحم را از میان می‌برد و به همین جهت در حوزه فعالیت در شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه باید فرهنگ‌سازی کرد.



محمدزاده یادآور شد: باید تلاش کنیم در فعالیت‌هایمان در حوزه فضای مجازی خط قرمزهای اعتقادی و اجتماعی را رعایت کنیم چرا که در غیر این‌صورت نیروهای امنیتی مجبور به اعمال قانون خواهند شد.

captcha