حجتالاسلام مصطفی جوادینسب، فعال دینی در فضای مجازی و پژوهشگر علم کلام در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: فعالیت در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی تلفن همراه باید همراه با شعور و آگاهی باشد چرا که در غیر اینصورت ثمربخش نخواهد بود.
وی بیان کرد: کسانی که در فضای مجازی فعالیت دارند به دو گروه تقسیم میشوند؛ یک گروه کسانی هستند که دغدغه دارند ولی به علت نداشتن اطلاعات و آگاهی لازم تنها به کپیکردن مطالب دیگران اکتفاء میکنند.
این پژوهشگر دینی اظهار کرد: گروه دیگر افراد متخصص هستند که در فضای مجازی تولید محتوا میکنند و در حال حاضر متخصصان زیادی در حوزه شیعهشناسی و شناخت گروههایی مانند وهابیت در فضای مجازی فعالیت میکنند.
جوادینسب افزود: اگر گروه اولی که صرفاً دغدغه دارند با افراد متخصص همراه و همگام شوند بیشک فعالیتهای دینی در فضای مجازی مثمرثمرتر خواهد بود و شاهد اتفاقات بهتری در این زمینه خواهیم بود.
وی عنوان کرد: اگر شور و دغدغه همراه با شعور حسینی و علوی نباشد، نخواهد توانست افراد فعال در فضای مجازی را به نتیجهای که مدنظرشان برساند و افراد باید تلاش خود را برای استفاده بهتر از فضای مجازی در ترویج ارزشها و فرهنگ اهل بیت(ع) انجام دهند.
این فعال دینی در فضای مجازی گفت: رهبر معظم انقلاب در سخنان خود به مراتب ضرورت اجماع اصحاب حق را مطرح کردهاند و اگر فعالان فضای مجازی در حوزه دین نیز با یکدیگر به روشهای مختلف در ارتباط باشند و از مشاوره با هم بهرهمند شوند میتوانند نتیجه مطلوبتری داشته باشند.
جوادینسب ادامه داد: از آنجایی که مطالب نشر یافته در شبکههای اجتماعی تلفن همراه عمدتاً از سایتها گرفته میشود، فعالیت در اینترنت بازخورد بیشتری دارد و اگر منبع خبر درست باشد بازنشر آن هم بلامانع خواهد بود.
وی یادآور شد: ما هیچگاه به طور صددرصد نخواهیم توانست جلوی شایعهپراکنیها و دروغپردازیها را در فضای مجازی بگیریم اما اگر قویتر کار کنیم خواهیم توانست این زشتیها را کاهش دهیم.