حجتالاسلام مصطفی جوادینسب، فعال دینی در فضای مجازی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: وبلاگنویسان دینی باید بهصورت تخصصی تولید محتوا کنند در صورتی که در حال حاضر اینگونه نیست و اکثر دغدغهمندان دینی که در فضای مجازی فعالیت میکنند در همه حوزههای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی تولید محتوا میکنند.
90 درصد مطالب وبلاگها بازگشت مطالب دیگران است
وی افزود: نقص دیگری که در کار وبلاگنویسان دینی وجود دارد این است که 90 درصد مطالب وبسایتها و وبلاگهایشان بازگشت مطالب دیگران است در حالی که باید در باب تولید محتوا نوآوری داشت.
این فعال دینی در فضای مجازی بیان کرد: مشکل دیگر کار فعالان فضای مجازی در حوزه دین این است که گاهی چون این فعالان کارشناس نیستند با وجود نیت مثبت مطالبی سست و ناپخته در وبلاگ منتشر میکنند.
جوادینسب اظهار کرد: ضرورت دارد وبلاگها و وبسایتهای دینی ساماندهی شده و فعالان در این عرصه با شبهات و خطرات آشنا شوند تا بتوانند آگاهانه در این وادی قدم بردارند.
کمکاری فعالان فضای مجازی در معرفی فضایل اهل بیت(ع)
وی با اشاره به اینکه فعالان فضای مجازی و وبلاگنویسان در معرفی فضایل اهل بیت(ع) کمکاریکردهاند، گفت: بهعنوان مثال تا قبل توهین نابخردانه که به امام هادی(ع) شد کمتر مطلبی درباره این امام بزرگوار در فضای مجازی میتوان یافت و حتی پس آن نیز محتواها پرمایه نبود.
این فعال دینی در فضای مجازی عنوان کرد: شیعهشناسی و سبک زندگی اسلامی از دیگر مواردی است که وبلاگنویسان دینی باید به آن توجه کنند؛ چرا که اگر الگوهای دینی و مکتب اهل بیت(ع) درست به جوانان معرفی شود سراغ دیگر الگوها نخواهند رفت.
جوادینسب ادامه داد: حتی مسائل به ظاهر کوچک جای فراوانی برای کار در فضای مجازی دارد بهعنوان نمونه در دین مسیحیت هیچگونه سخنی درباره محیط زیست گفته نشده در حالی که در مذهب شیعه گفتههای بسیاری در این باب وجود دارد.
کرسیهای آزاد اندیشی در فضای مجازی
وی در زمینه کرسیهای آزاد اندیشی در فضای مجازی گفت: فراهم کردن فضای گفتوگو در دنیای مجازی بسیار راحتتر از دنیای حقیقی است و مدیریت آن نیز آسانتر است و نباید از این فرصت غافل ماند.
فعال دینی در فضای مجازی عنوان کرد: متأسفانه برخی از مسئولان هنوز این تهدید را درک نکردهاند و نمیدانند دشمن چند قدم جلوتر ما فعال است در حالی که بهعنوان مثال باید بدانیم وهابیت اکنون کجاست و چه میکند.