سعید کسرائینیا، دبیر مرکز توسعه وبلاگنویسی دینی خراسان جنوبی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، با اشاره به حضور برخی از وزرا و مسئولان دولتی در فیسبوک گفت: شیوه فعلی حضور مسئولان در فیسبوک حتی با نیات خیرخواهانه نتایج منفی بهدنبال دارد.
وی اظهار کرد: تعداد محدودی از سایتهای اینترنتی با تعداد نامحدودی از کاربران نبض فضای مجازی را بهدست گرفتهاند که بهنظر میرسد این یک برنامه از پیش تعیین شده باشد.
دبیر مرکز توسعه وبلاگنویسی دینی خراسان جنوبی افزود: اغلب شبکههای اجتماعی توسط شرکتهای صهیونیستی اداره شده و هدف صهیونیسم که مدیریت بر فرهنگ و اجتماع در سطح جهانی میباشد را پیگیری میکند.
کسرائینیا بیان کرد: امپریالیسم همانگونه که اقتصاد جهانی را مطرح میکند، بحث فرهنگ جهانی و سلطه فرهنگ خود بر دنیا را دنبال میکنند و میخواهند فرهنگ، ارزشها و سبک زندگی دیگر کشورها را تحت تأثیر قرار دهند و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست.
وی تصریح کرد: شیوه فعلی حضور وزرا و مقامات در شبکههای اجتماعی چون فیسبوک و تویتر و غیره هر چند به قصد دفاع از آرمانها و بیان دیدگاههای انقلاب اسلامی انجام میشود اما از آن جاییکه باعث تبلیغ این شبکهها میشود، تخریبکننده است.
دبیر مرکز توسعه وبلاگنویسی دینی خراسان جنوبی گفت: هر چند اینترنت سبب تبادل افکار و عقاید شده و رشد افکار را بهدنبال دارد، اما کاربران آن بهلحاظ سنی و اطلاعات و آگاهیها یکسان نیستند، در نتیجه تأثیر آن بر همه کاربران مشابه نیست.
کسرائینیا اظهار کرد: همچنان که در حوزه راهنمایی و رانندگی برای ماشینهای اورژانس خط ویژه وجود دارد، صاحبنظران فرهنگی میتوانند با اهدافی چون شناخت این شبکههای اجتماعی در این حوزه ورود پیدا کنند، به شرطی که حضور آنان منجر به تبلیغ این شبکهها که اهداف امپریالیسم جهانی را دنبال میکند، نشود.
وی یادآور شد: اگر هر روز بهتعداد مسئولانی که در شبکههای اجتماعی حضور دارند افزوده شود منجر به خواست رفع فیلتر این سایتها از سوی کاربران اینترنت میشود در حالیکه برنامهای برای کاهش آسیبهای ناشی از این شبکهها وجود ندارد.