کد خبر: 4220764
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی‌سازی دولت:

شهید رئیسی مدیریت دینی را در جامعه پیاده کرد

سیداحمد عبودتیان گفت: رئیس‌جمهور شهید مدیریت دینی را به سادگی در جامعه پیاده کرد و پیگیری بسیاری برای کارها انجام می‌داد. 

دیدار سید‌ احمد عبودتیان، دستیار مردمی سازی رئیس جمهور با استاندار خراسان جنوبیبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان‌جنوبی، سید‌احمد عبودتیان، دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی‌سازی دولت، شب گذشته، 20 خردادماه در دیدار با استاندار خراسان‌جنوبی گفت: مردم بیرجند و خراسان‌جنوبی در مراسم تشییع پیکر مطهر رئیس‌جمهور شهید به‌گونه‌ای داغدار بودند که گویا پدر خود را از دست داده‌اند.

وی با بیان اینکه شهید آیت‌الله رئیسی زمانی که در سفرها مردم را می‌دید از خود بی‌خود می‌شد و ما به خوبی ایشان را نشناختیم، افزود: رئیس‌جمهور شهید مدیریت دینی را به‌سادگی در جامعه پیاده کرد و پیگیری بسیاری برای کارها انجام می‌داد. 

شهید رئیسی، نسخه‌ای از شهیدان رجایی و بهشتی بود

جواد قناعت، استاندار خراسان‌جنوبی نیز در این دیدار گفت: مردم خراسان‌جنوبی حضور گسترده‌ای در تشییع پیکر رئیس‌جمهور شهید در مرکز استان داشتند و با این حضور خود به‌خوبی حق مطلب را ادا کردند.

وی با بیان اینکه بیشترین زحمت انجام این کار  بر عهده تشکل‌های مردمی و با برپایی موکب‌ها در مسیر تشییع پیکر شهدا بود، ادامه داد: در گذشته همواره درباره شهید رجایی و شهید مظلوم بهشتی با نسل جوان گفت‌وگو می‌کردیم، اما مصداقی در این خصوص نداشتیم که اکنون می‌توان آیت‌الله رئیسی را به‌عنوان نسخه اصلی در این خصوص معرفی کرد.

استاندار خراسان‌جنوبی با تأکید بر اینکه در دوران تحریم و بی‌پولی دولت، عددهای مربوط به اجرای پروژه‌های عمرانی در این استان میلیاردی است، اظهار کرد: به‌زودی مرحله اول طرح گازرسانی از دشتک زابل به نهبندان به بهره‌برداری می‌رسد. همچنین از 510 کیلومتر پروژه راه‌آهن، 432 کیلومتر آن در خراسان‌جنوبی است که در این راستا چهار ایستگاه در نهبندان، سربیشه، قاین و بیرجند احداث خواهد شد.

وی با بیان اینکه با توجه به شرایط مطلوبی که در استان ایجاد شده، پیمانکاران راه‌آهن خواستار نوسازی ماشین‌آلات خود و واگذاری مدیریت بخشی از این پروژه در سیستان‌وبلوچستان به خراسان‌جنوبی شدند، یادآور شد: آیت‌الله رئیسی به خواسته خود رسید، اما شهادت رئیس‌جمهور برای ما داغ بزرگی بود.

انتهای پیام
captcha