کد خبر: 4317976
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی:

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید در اولویت برنامه‌ریزی دستگاه‌ها باشد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت برنامه‌محوری و اجرای دقیق الزامات قانونی در ترویج فرهنگ ایثار، خواستار همراهی همه دستگاه‌ها در زمینه تکریم خانواده شهدا و مقابله با تهدیدات فرهنگی شد.

حسین شرافتی‌راد، معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان‌جنوبی،به گزارش ایکنا از خراسان جنوبی، به نقل از روابط عمومی استانداری، حسین شرافتی‌راد، معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان‌جنوبی،در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان با بیان این مطلب که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک ضرورت مستمر و راهبردی در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمن است، بر لزوم برنامه ‌محوری و هماهنگی دستگاه‌ها برای پاسداشت خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان تأکید کرد.

وی با قدردانی از مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و همکاران ایشان، همچنین مشاور ایثارگران استانداری، نقش آنان را در ارتقای برنامه‌های ترویج فرهنگ ایثار مؤثر دانست و افزود: تکریم خانواده‌های شهدا یک وظیفه اداری نیست، بلکه مسئولیتی اعتقادی، اخلاقی و ملی است که باید در صدر برنامه‌های دستگاه‌ها قرار گیرد.

معاون استاندار با اشاره به تلاش‌های دشمن برای اثرگذاری بر ذهن و سبک زندگی نسل جوان، خاطرنشان کرد: دشمن از هزاران کیلومتر دورتر روی فکر و ذهن دانش‌آموز و دانشجوی ما کار می‌کند، لذا وظیفه ما این است که با برنامه‌های عمیق فرهنگی، نسل آینده را در مسیر عزت، سلامت و هویت اسلامی حفظ کنیم.

شرافتی با تأکید بر ضرورت اجرای دقیق قوانین و دستورالعمل‌های مرتبط با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اظهار داشت: همان‌طور که برای ساخت یک ساختمان میلیاردها تومان هزینه می‌شود، باید برای محتوای فرهنگی آن نیز سرمایه‌گذاری صورت گیرد تا فضای اداری ما مزین به معارف قرآن، اسلام و فرهنگ ایثار و شهادت باشد.

وی با اشاره به اهمیت نامگذاری معابر و فضاهای شهری به نام شهدا، خواستار همکاری نزدیک شهرداری‌ها با بنیاد شهید شد و تصریح کرد: شهدا هویت این استان و کشورند و شایسته است بنیاد شهید به‌عنوان مرجع اصلی، در جلسات نامگذاری دعوت و نظراتش اجرایی شود.

معاون استاندار با اشاره به اقدامات موفق اخیر در برخی شهرستان‌ها از جمله رونمایی تصاویر شهدا افزود: هر اقدام هنری در بزرگداشت شهدا، سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است. شرافتی با ذکر این نکته که فضای شهری ما باید زنده، معنوی و الهام‌بخش باشد، متذکر شد: حضور نمادهای شهدا در بیلبوردها، میادین و بلوارها تأثیر عمیقی بر جامعه دارد.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت تعامل مداوم دستگاه‌ها در حوزه ایثار و شهادت گفت: دعوت از بنیاد شهید در جلسات کمیته نامگذاری و استفاده از دیدگاه‌های تخصصی این نهاد، مصداق همکاری مؤثر و اقدام صحیح اداری، دینی و اخلاقی است.

انتهای پیام
captcha