کد خبر: 4300414
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۷

رزمایش «شهدای اقتدار ملی» برای نخستین بار در خراسان جنوبی برگزار می‌شود

جانشین سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی گفت: رزمایش «شهدای اقتدار ملی» از عصر امروز برای نخستین بار در استان و با محوریت پایگاه‌های مقاومت بسیج محلات آغاز شد.

به گزارش ایکنا، سردار علیرضا یوسفی، جانشین سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: این رزمایش در چهار عرصه «جهاد تبیین»، «فعالیت گروه‌های جهادی و خدمت‌رسانی»، «عرصه عملیاتی» و «عرصه اطلاعاتی» برگزار خواهد شد و شعار آن «بسیج عمومی، شور انقلابی، محله مقاوم» است.
 
وی افزود: رمز این رزمایش «یا رسول‌الله(ص)» نامگذاری شده و هدف آن ارتقای سطح اشراف اطلاعاتی محله‌محور، افزایش آمادگی عملیاتی بسیج و ساماندهی ظرفیت‌های مردمی است.
 
جانشین سپاه انصارالرضا(ع) با بیان اینکه عرصه اصلی اجرای این رزمایش محلات خواهران و برادران در سراسر استان است، تصریح کرد: پایگاه‌های مقاومت بسیج به‌عنوان سازمان رزم اصلی در این برنامه حضور دارند و در موضوعاتی همچون امداد و نجات، تأمین کالاهای ضروری، خدمت‌رسانی به مردم، حفظ امنیت محلات و جهاد تبیین نقش‌آفرینی خواهند کرد.
 
یوسفی خاطرنشان کرد: تجربه جنگ تحمیلی و فتنه‌های اخیر نشان داده است که مردم ایران همواره با بصیرت و ولایتمداری در صحنه حضور داشته‌اند و این حضور نقشه‌های دشمن را خنثی کرده است.
 
وی ادامه داد: در جنگ ۱۲ روزه اخیر نیز دشمنان تلاش داشتند افکار عمومی را تحریک کنند اما ملت ایران به‌ویژه مردم خراسان جنوبی با تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب هوشیارانه عمل و امنیت را حفظ کردند.
 
جانشین سپاه انصارالرضا(ع) تأکید کرد: افزایش چشمگیر تماس‌های مردمی با شماره ۱۱۴ و گزارش‌های موثر آنان، نشان‌دهنده روحیه مسئولیت‌پذیری و مشارکت مردم استان در صیانت از امنیت کشور است.
 
یوسفی در پایان گفت: در ادامه رزمایش، گشت‌های رضویون و تیم‌های عملیاتی خودرویی در سطح محلات فعال خواهند شد و پست‌های ایست و بازرسی در پایگاه‌های مقاومت نیز برپا می‌شود.
 
انتهای پیام
captcha