کد خبر: 4299451
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۷
اربابی بیان کرد

پوشش ۴۸۵ هزار نفر در صندوق‌های بیمه سلامت خراسان جنوبی

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی از پوشش ۴۸۵ هزار نفر در پنج صندوق بیمه‌ای سلامت استان خبر داد و گفت: ۶۳ درصد از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

به گزارش ایکنا، علی اربابی، مدیرکل بیمه سلامت استان ظهر دوشنبه، 20 مردادماه در نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار و سالروز تأسیس بیمه سلامت، با اشاره به اهمیت پوشش بیمه سلامت در استان اظهار کرد: ۶۳ درصد از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند و بیشترین تعداد بیمه‌شدگان روستایی نیز از خدمات این بیمه استفاده می‌کنند.
 
وی افزود: در مقایسه با برخی دیگر از مناطق کشور، وضعیت پرداختی‌ها و اطلاعات بیمه‌شدگان در خراسان جنوبی بهتر است.
 
اربابی همچنین به سالروز تشکیل بیمه سلامت در ۲۲ مردادماه اشاره کرد و گفت: این روز به یاد تغییر رویکرد بیمه سلامت از نگاه درمانی به سلامت‌نگر است که در آن، توجه به پیشگیری و سلامت عمومی مردم بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
 
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی همچنین به اجرای برنامه‌های ویژه در هفته دولت اشاره کرد و گفت: ۴۸۵ هزار نفر در صندوق‌های پنج‌گانه بیمه سلامت استان تحت پوشش هستند.
 
اربابی در ادامه به جزئیات هزینه‌های بیمه اشاره کرد و گفت: برای پنج دهک اول، حق سرانه دریافت نمی‌شود و برای پنج دهک بعدی، بیمه با تخفیف‌های ویژه انجام می‌شود. سرانه یک ساله برای هر بیمه‌شده بیش از ۲۸ میلیون تومان است که این مبلغ می‌تواند به صورت اقساطی پرداخت شود.
 
وی همچنین به پوشش بیمه سلامت برای بیماران خاص اشاره کرد و افزود: در حال حاضر، ۶۱۳ نفر در استان در زمینه بیماری‌های خاص تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
 
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی در پایان به روند پرداخت هزینه‌ها در بخش‌های مختلف اشاره کرد و گفت: در بخش دانشگاهی، تاکنون ۵۸۹ میلیارد تومان با ۷۶ درصد پرداختی‌ها تا دی ماه سال گذشته تسویه شده است. در بخش دولتی، چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تا آبان ماه تسویه شده و در بخش خصوصی، ۶۳ میلیارد تومان تا اسفند سال گذشته تسویه گردیده است.
 
وی افزود: در مجموع، ۹۴۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در یک سال گذشته هزینه داشته‌ایم که از این مبلغ ۹۵۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.
 
اربابی در پایان از پرداخت ۴۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای بیماران خاص در استان خبر داد و گفت: این اقدام بخشی از تعهدات ما برای حمایت از بیماران خاص است.
انتهای پیام
captcha