کد خبر: 4290991
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
مسئول حوزه علمیه خواهران خراسان‌جنوبی تبیین کرد

مهم‌ترین مؤلفه‌ها در مقابله با عملیات روانی دشمن

حوا صحراگرد با تأکید بر ورود دشمن به فاز جنگ شناختی و عملیات روانی گفت: در شرایط کنونی، آموزه‌های اسلامی همچون صبر، مقاومت، وحدت و اخلاق رسانه‌ای مهم‌ترین ابزارهای مقابله با این نوع از جنگ نرم محسوب می‌شوند.

حوا صحراگرد، مسئول حوزه علمیه خواهران خراسان جنوبیحوا صحراگرد، مسئول حوزه علمیه خواهران خراسان جنوبی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی با تأکید بر ورود دشمن به فاز جنگ شناختی و عملیات روانی گفت: در شرایط کنونی، آموزه‌های اسلامی همچون صبر، مقاومت، وحدت و اخلاق رسانه‌ای، مهم‌ترین ابزارهای مقابله با این نوع از جنگ نرم محسوب می‌شوند.

وی افزود: قرآن کریم در سوره بقره، صبر را کلید موفقیت مؤمنان می‌داند و در سوره آل‌عمران بر مقاومت و پایداری در برابر دشمنان تأکید دارد. این دو مفهوم، در کنار توکل، تفسیر صحیح دین، و آگاهی‌بخشی اجتماعی، عناصر حیاتی برای حفظ انسجام جامعه در برابر تهدیدات رسانه‌ای هستند.

صحراگرد با اشاره به وقایع تاریخی صدر اسلام گفت: در غزوه احد و خندق، پیامبر اسلام(ص) و یارانشان با صبر و مقاومت در برابر بحران‌ها ایستادند و اتحاد مسلمین در آن زمان، الگویی برای امروز ماست. هم‌اکنون نیز، وحدت و همبستگی ملی بر پایه تعالیم دینی می‌تواند نقشه‌های دشمن را خنثی کند.

وی ادامه داد: در کنار این عوامل، حوزه‌های علمیه و روحانیت وظیفه دارند با تبیین آموزه‌های دینی و روشنگری، در برابر عملیات روانی دشمن ایستادگی کنند. آگاهی‌بخشی دقیق به مردم، تقویت باورهای دینی، و پاسخ به شبهات، نقش مؤثری در بازسازی افکار عمومی دارد.

مسئول حوزه علمیه خواهران استان خراسان‌جنوبی تأکید کرد: رسانه‌ها باید با پایبندی به اخلاق رسانه‌ای، از بازتاب شایعات خودداری کنند و در مقابل، روایت مقاومت، امید و حماسه را در جامعه تقویت کنند. رسالت رسانه در این برهه، نه فقط اطلاع‌رسانی، بلکه روحیه‌بخشی و تقویت انسجام اجتماعی است.

وی بیان کرد: راهکارهای اسلامی همچون دعا، توکل، یاد نعمت‌ها، همدلی اجتماعی و الهام‌گیری از تاریخ صدر اسلام، می‌تواند تاب‌آوری روحی ملت را در برابر جنگ نرم بالا ببرد. امروز زمان آن است که دین و رسانه، دوشادوش هم، حافظ ثبات و امید جامعه باشند.

انتهای پیام
captcha