کد خبر: 4219211
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵

جوانان دستاوردهای مکتب امام(ره) از طریق شهید آیت‌الله رئیسی لمس کرده‌اند

فرماندار بیرجند گفت: بسیاری از جوانان و نوجوانانی که در زمان امام خمینی (ره) وجود نداشتند، به خوبی فرزندان تربیت شد‌ه‌ی مکتب امام راحل(ع) همچون آیت الله رئیسی را در خاطر دارند و دستاورد‌ها و خدمات جهادی و انقلابی آن‌ها را لمس کرده‌اند.

علی فاضلی فرد، فرماندار بیرجندبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی علی فاضلی فرد، فرماندار بیرجند امروز پنجشنبه ۱۰ خرداد در نشست ستاد برنامه ریزی گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام (ره) و قیام ۱۵ خرداد گفت: امسال مراسم سالگرد ارتحال امام  و قیام ۱۵ خرداد به صورت ویژه‌تری برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: بسیاری از جوانان و نوجوانانی که در زمان امام خمینی (ره) وجود نداشتند، به خوبی فرزندان تربیت شد‌ه‌ی مکتب امام راحل(ع) همچون آیت الله رئیسی را در خاطر دارند و دستاورد‌ها و خدمات جهادی و انقلابی آن‌ها را لمس کرده‌اند.

فاضلی‌فرد افزود: در عرصه بین المللی و گفتمان امام راحل، روحیه‌ی ظلم ستیزی و دفاع از مظلومان یکی از دستاورد‌های جمهوری اسلامی است.

فرماندار بیرجند گفت: به علاوه اعزام دو هزار زائر از خراسان‌جنوبی به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، ۳۰ برنامه محوری به مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) و قیام ۱۵ خرداد در خراسان جنوبی برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: در این ایام در مرکز استان سه مراسم محوری برگزار خواهد شد که این مراسم روز یکشنبه سیزدهم خرداد ساعت ۲۰ در حسینیه جماران، ۱۴ خرداد ساعت ۱۶:۳۰ در مدرسه سفیران هدایت و سه شنبه ۱۵ خرداد در مسجد الرسول بازار بیرجند برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha