کد خبر: 4214556
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲

خدمت به جامعه فرهنگی و معلمان، وظیفه همه مسئولان است

استاندار خراسان جنوبی گفت: خدمت به جامعه فرهنگی و معلمان، وظیفه همه مسئولان است.

جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبیبه گزارش ایکنا از خراسان جنوبی جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت در آئین تجلیل از معلمان نمونه استان، بیان کرد: 12 اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری است که آثار ماندگاری را که بیشتر آن‌ها در حوزه تعلیم و تربیت هستند، برای ما باقی گذاشته است.

وی تصریح کرد:در این روز علاوه بر شهید مطهری، از همه شهدای فرهنگی که با ایثارگری‌های خود نهال انقلاب را به درخت تنومندی تبدیل کرده‌اند نیز قدردانی می‌شود.

قناعت با بیان این نکته که جامعه فرهنگی، جامعه‌ای است که در همه امور زیربنایی تأثیرگذار است، بیان کرد: بیش از چهار دهه در محاصره و تحریم علمی بودیم اما جوانانی که تربیت شده شما هستند، در همه حوزه‌ها به پیشرفت‌های علمی دست یافته‌اند.

استاندار گفت: پیشرفت‌های ایران اسلامی در حوزه بهداشت و درمان به گونهای است که از کشورهای دیگر برای پیوند قلب و کلیه به ایران می‌آیند.

وی افزود: موضوع آموزش از جمله موضوعات مهمی است که دولت سیزدهم به آن توجه خوبی دارد زیرا آموزش، محور همه امور است و معلم در کانون آن قرار دارد.

قناعت با تأکید بر نقش معلمان در تربیت جوامع و اینکه باید دقت کنیم نسل جدید دچار بی هویتی نشوند، اظهار کرد: نقش اساسی در این خصوص بر عهده معلم است و این یکی از وظایف مهم معلمان در مقابله با تهاجم فرهنگی وحشتناک به ایران اسلامی است.

استاندار با بیان اینکه پهپاد ها و موشک های تولید جوانان ما، یکبار دیگر اقتدار ایران اسلامی را به نمایش گذاشتند، گفت: برای اولین بار ایران پایگاه عین الاسد را مورد حمله قرار داد و بعد از بیش از 70 سال با حمله به پایگاه نیروی هوایی اسرائیل به دلیل حمله صهیونیست‌ها به کنسولگری ایران در لبنان، انتقام گرفت.

وی بیان کرد: 10 کشور در حمله ایران به اسرائیل پشتیبانی پدافندی از این کشور کردند اما با این وجود به دلیل پیشرفت در سخت افزاری به جایی رسیده‌ایم که حمله نظامی دشمن به ایران منتفی شده است.

قناعت تصریح کرد: امروز اقتدار سخت افزاری ایران به رخ جهانیان کشیده شده و یکی از وظایف مهم معلمان، تربیت نیروهای شایسته در طراز ایران اسلامی است لذا یکی از دغدغه‌های مهم دولت، حوزه فرهنگیان بوده که در این راستا طرح رتبه‌بندی فرهنگیان بعد از 15 سال با کمک مجلس اجرا شد.

استاندار با تأکید بر اینکه نگاه دولت به فرهنگیان، نگاهی استراتژیک است، متذکر شد: وظیفه همه مسئولان این است که همواره در خدمت جامعه فرهنگی و معلمان باشند.

 این جلسه با حضور رئیس مجمع نمایندگان استان، فرماندار بیرجند، خانواده شهید فانی از بشرویه، جمعی از مدیران، پیشکسوتان فرهنگی و معلمان استان برگزار شد.

انتهای پیام
captcha