کد خبر: 3975564
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۱
رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا:

جوان‌گرایی و تقوا از مهم‌ترین ویژگی‌‌های انتخاب اصلح است

رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا اظهار کرد: جوان‌گرایی، اتقوا و ایمان، قوی و کارآمد بودن برای مدیریت اجرایی، مردمی بودن، با بصیرت و با برنامه بودن، پایبندی به مبانی و ارزش‌های اسلام، انقلاب و اهداف ملت از ویژگی‌های انتخاب درست و اصلح از دیدگاه مقام معظم رهبری است.

جوان‌گرایی و تقوا؛ از مهم‌ترین ویژگی‌‌های انتخاب اصلح استبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام محمدمهدی ماندگاری، رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا، ۱۳ خردادماه در همایش انگشت اشاره که با همکاری بسیج جامعه زنان سپاه انصارالرضا(ع) و آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی برگزار شد، گفت: ۲۸ خرداد روز بیعت با رهبری و حاج قاسم سلیمانی است.

وی با بیان اینکه مشکلات ما با انتخاب نکردن حل نمی‌شود و باید مطمئن باشیم که مشکلات ما با درست انتخاب کردن حل می‌شود، بیان کرد: هر موفقیتی مرهون انتخاب درست است و اگر درست انتخاب کنیم، سودش به جیب ۸۰ میلیون ایرانی می‌رود و از طرفی اگر نادرست انتخاب کنیم، ضررش نصیب ۸۰ میلیون ایرانی خواهد شد.

رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا با اشاره به اینکه انتخاب درست نیازمند عقل و قدرت انتخاب است، گفت: اگر به‌دنبال انتخاب درست هستیم باید راه اسلام، قرآن و ولایت را ادامه دهیم.

وی با بیان اینکه انتخاب جمهوری اسلامی ایران از طرفی مردم انتخاب درستی بود گفت: اما در برخی انتخابات، درست انتخاب نکردیم.

ماندگاری با بیان اینکه هرچه فهم ما بیشتر، سهم ما بیشتر و خسارت ما کمتر خواهد بود، تصریح کرد: جوان‌گرایی، باتقوا و ایمان بودن، قوی و کارآمد بودن برای مدیریت اجرایی، مردمی بودن، با بصیرت و با برنامه بودن، پایبندی به مبانی و ارزش‌های اسلام، انقلاب و اهداف ملت از ویژگی‌های انتخاب درست و اصلح از دیدگاه مقام معظم رهبری است.

سرهنگ پاسدار حسین خراسانی مطلق، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بیرجند نیز در این مراسم گفت: نظیر این برنامه تا برگزاری انتخابات، پنج برنامه دیگر را ویژه رأی اولی‌ها برگزار خواهیم کرد و هدف از برگزاری این همایش، آشنایی رأی اولی‌ها با انتخاب، تأثیر انتخاب در سرنوشت کشور و مشارکت سیاسی، اجتماعی رأی اولی‌ها در کشور است. ۵۶۹ هزار و ۶۲۷ نفر در خراسان‌جنوبی واجد شرایط رأی دادن هستند که از این تعداد ۱۶ هزار و ۳۴۸ نفر رای اولی به شمار می‌روند.

امام خمینی(ره) مسیر مجاهدت را برای مردم به ارمغان آورد

همچنین رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا همچنین در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در حسینیه جماران بیرجند، گفت: عده‌ای با هدایت امام راحل مجاهد فی سبیل الله شدن و عده‌ای هم که هدایت نشده سرنوشت بدی نصیب‌شان شد.

وی بیان کرد: امام خمینی(ره) مسیر مجاهدت، خدمت، بصیرت و دشمن‌ستیزی را برای عاقبت‌بخیری مردم به ارمغان آورد.

ماندگاری در خصوص اهمیت انتخابات نیز گفت: شرکت در انتخابات واجب و حضور گسترده در انتخابات و هر انگشت رأی ما همانند تیری به سمت دشمن است.

وی با بیان اینکه امام راحل چشم مردم را به باطن واجبات باز کرد، افزود: امت انقلابی ما شایسته نیست امام را تنها بگذراند و مشارکت حداکثری در انتخابات بسیار ضروری است.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه شرکت در انتخابات، رای دادن به نظام اسلامی و تجدید بیعت با شهداست، یادآور شد: نظام ما ۴۲ ساله است که با وجود ویروس داخلی منافقین مبارزه کرده، ولی از پا در نیامده است و با تلاش روز افزون در حال پیشرفت و مقتدر است.

ماندگاری با بیان اینکه مشکلات اقتصادی همچون غباری بر کشور است و بهترین غبارروبی، شرکت در انتخابات و انتخاب فرد اصلح است، یادآور شد: برای حل مشکلات نیازمند این هستیم که مسئولان مبانی اسلام را در کشور عملی کنند.

انتهای پیام
captcha